Skönhet

Så lyckas du med Roberto Cavallis snygga ögonskugga

 

Vässa kajalen, inspireras av universums färgpalett och bada i intensiva höstfärger den här säsongen. Metros skönhetsredaktör Petra Tungården guidar dig till säsongen hetaste look, steg för steg!

FÖRBEREDANDE
Allt handlar om grunden för att få skuggan att sitta på plats hela dagen. Börja med att förbereda ögonlocket på ögonskugga. Börja med att applicera en primer som hjälper till att fixera ögonskuggan och släta ut fina linjer. För att rädda eventuella missar, börja med att dutta ett lager transparent puder under ögat som du sedan lätt kan borsta bort när sminkningen är klar eller använd dig av en servett under ögat när du applicerar ögonskuggan.

RAM
Vässa kajalen, börja med att rama in ögat med rejäla streck för att sedan sudda ut strecken och jobba in kajalen med små cirklar för att slippa skarpa kanter. Använd dig av en nattsvart kajal i pennform. Lägg sedan en svart bas över hela ögonlocket upp till globlinjen, sudda ut likt ett kattöga. Följ sedan efter under ögat.

TID FÖR FÄRG
Efter att basen är lagd, se till att följa efter med en hög pigmenterad ögonskugga i guldgrön som appliceras där ljuset träffar, mitt på ögat. Sudda, sudda, sudda. Lägg sedan en lila skugga i ögats inre vrå i linje med ögonbrynet, avsluta med att sudda ut kattögat med samma bruna färg som ditt rouge, för att få en mjuk kant och övergång.

 

ATT TÄNKA PÅ OCH VAD DU BEHÖVER…

 

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!