Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så skapar du en perfekt bas med no makeup-makeupen

Den naturliga looken är populär av en anledning och den är här för att stanna! Nedan guidar vi dig till den perfekta basen för en osminkad look!

Foto: Estée Lauder

Istället för att täcka huden för hårt i din hudvårdsbas finns det flera enkla sätt att satsa på en lätt och naturlig grund som ser betydligt mer osminkad ut. Den naturliga looken är det allra hetaste just nu och är enkel att få till. Nedan berättar vi hur du går tillväga på bästa sätt för en jämnare och skinande naturlig look!

Så lägger du en naturlig makeup-bas

Börja med att täcka över fläckar och pigmenteringar genom en strategisk applicering av cocealer. Täck enbart de partier som behöver täckas, mörka ringar under ögonen och eventuella blemmor. Satsa på en nyans som är så lik din hudton som möjligt. Du kan eventuellt välja en något ljusare concealer under ögonen. Låt gärna concealern sitta ett tag innan du blandar ut den.

Applicera sedan en färgad fuktkräm med lätt täckning som både jämnar ut din hudton och samtidigt skyddar med solskyddsfaktor. Klappa in den försiktigt.

Avsluta med en lätt applicering av ett solpuder för att ge ansiktet lite liv och färg. Applicera endast där solen träffar ansiktet, i pannan, på näsan och på kindbenen.

Advanced Night Repair Serum - Estée Lauder KÖP

Advanced Night Repair Serum - Estée Lauder

Ett serum som är baserat på årtionden av DNA-forskning och Chronbiologi. Advanced Night Repair har en markant effekt på de viktigaste ålderstecknen. Serumet maximerar hudens naturliga cellförnyelse under natten tack vare Estée Lauders exklusiva ChronoluxCB-teknik. Det innehåller också hyaluronsyra, hudens ”fuktmagnet”, som hjälper till att bevara fukten i huden.

Pris: 656 kronor.

(Rek pris: 905 kr)

KÖP

Nästa bild
Double Wear Stay-In-Place Concealer - Estée Lauder KÖP

Double Wear Stay-In-Place Concealer - Estée Lauder

Används överallt i ansiktet där man önskar att täcka ojämnheter. Täcker effektivt mörka ringar runt ögonen och håller hela dagen utan att kladda. Den lätta krämiga formulan har en matt finish som är medium till mycket täckande.

Pris: 320 kronor.

(Rek pris: 390 kr)

KÖP

Nästa bild
DayWear Sheer Tint Release SPF 15 - Estée Lauder KÖP

DayWear Sheer Tint Release SPF 15 - Estée Lauder

En unik crème med ett nytt avancerat SPF-filter för solskydd och ännu flera antioxidanter, som skyddar och genomfuktar huden optimalt. Denna crème innehåller dolda färgpigment som kommer fram när den appliceras och som ger en lätt glöd. Till alla hudtyper.

Pris: 593 kronor.

(Rek pris: 670 kr)

KÖP

Nästa bild
Bronze Goddess Powder Bronzer - Estée Lauder KÖP

Bronze Goddess Powder Bronzer - Estée Lauder

Ett oljefritt solpuder som ger en fin, naturlig glöd till huden. Kan användas i ansiktet, på halsen och dekolletaget. Använd den året runt för en frisk, fräsch och naturlig glöd i ansiktet.

Pris: 475 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!