Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Rapunzel of Sweden

Så stylar du den trendiga hästsvansen på 5 olika sätt

Hästsvansen är vår favoritfrisyr – inte bara för att den är så snygg och enkel att få till, utan också för att den går att variera på så många olika sätt. Med Rapunzel of Swedens smarta ponytail i löshår blir det dessutom ännu enklare att fixa frisyren och få ett snyggare resultat än någonsin. Från kort och tunn hästsvans till drömsvall på ett kick! I samarbete med Rapunzel of Sweden tipsar vi här om 5 olika sätt att styla hästsvansen.

Foto: REX/Shutterstock

Hästsvansen är trendigare än någonsin i år, och inte oss emot – vi älskar den fina frisyren som går att variera till vardag och till fest och som dessutom är enkel att få till. Med Rapunzel of Swedens clip-in ponytail blir det dessutom enklare än någonsin att få till looken du är ute efter. Önskar du att din hästsvans var fylligare och hade mer volym? Eller har du låtit bli en hög hästsvans för att du tycker håret blir för kort? Då är en hästsvans i löshår perfekt för dig. Du fäster enkelt hästsvansen och tar ut den med hjälp av det praktiska kardborrefästet och den inbyggda hårkammen. Klart på mindre än en minut!

Rapunzel of Swedens ponytail är i äkta hår och finns i flera färger så att du kan hitta den rätta som passar just din naturliga hårfärg. Håret kan du platta, locka eller styla med värme hur du vill, antingen innan eller efter att du har satt in det i ditt naturliga hår. Såklart kan du även klippa löshåret för att få till den exakta längden som du önskar.

Här guidar vi dig till hur du stylar den trendiga hästsvansen på 5 olika sätt. Med en hästsvans i löshår blir resultatet extra snyggt!

Läs mer om Rapunzel of Swedens clip-in ponytail och köp den här.

1. Hög och stram hästsvans

Bella Hadids höga, fylliga hästsvans skapar en stilren look. Foto: REX/Shutterstock

Gör så här:

1. Föna håret med hjälp av en borste för att få till ett mjukt och rakt resultat.
2. Samla ihop håret i en tofs, om du vill kan du använda en borste för att se till alla strån följer med, och fäst med en hårsnodd.
3. Stick ned den inbyggda kammen på ponytailen under hårsnodden i ditt naturliga hår. Fäst med kardborrebandet och vira sedan hårslingan runt fästet på hästsvansen och fäst med en hårnål.
4. Styla löshåret så att det går ihop med ditt naturliga hår på ett fint sätt. Om du vill kan du styla löshåret med värme även innan du sätter i det i ditt naturliga hår. Avsluta med hårspray.

 

2. Flätad hästsvans

Beyoncés långa flätade hästsvans kan du också fixa lätt med en hästsvans i löshår. Foto: REX/Shutterstock

Gör så här:

1. Samla ihop håret i en tofs och använd en borste för att alla strån ska följa med. Fäst med en hårsnodd.
2. Fläta den separata slingan på löshåret och fäst med en genomskinlig hårsnodd.
3. Stick ned den inbyggda kammen på ponytailen under hårsnodden i ditt naturliga hår. Fäst med kardborrebandet och vira sedan den flätade hårslingan runt fästet på hästsvansen och fäst med en hårnål.
4. Fläta samman ditt naturliga hår och löshåret till en lång fläta och fäst med en hårsnodd. Avsluta med hårspray och glansspray.

 

3. Låg hästsvans

Zendaya i låg hästsvans. Trendigt och coolt! Foto: REX/Shutterstock

Gör så här:

1. Kamma håret i en mittbena och samla ihop det till en hästsvans i nacken som du fäster med en hårsnodd.
2. Stick ned den inbyggda kammen på löshåret under hårsnodden i ditt naturliga hår. Fäst med kardborrebandet och vira sedan hårslingan runt fästet på hästsvansen och fäst med en hårnål.
3. Använd en locktång, både till ditt naturliga hår och löshåret, för att skapa fina lockar. Om du vill kan du styla löshåret med värme även innan du sätter i det i ditt naturliga hår.
4. Rufsa till lockarna och använd en spray för extra textur och för att få lockarna att hålla bättre.

 

4. Slarvig hästsvans med rosett

Sienna Miller i slarvig uppsättning. En hästsvans med rosett ger dubbla stilpoäng! Foto: REX/Shutterstock

Gör så här:

1. Samla ihop håret i en hästsvans och fäst med en hårsnodd.
2. Om du vill kan du dra ut små slingor för att skapa ett snyggt och lite mer slarvigt resultat.
3. Stick ned den inbyggda kammen på ponytailen under hårsnodden i ditt naturliga hår. Fäst med kardborrebandet och vira sedan hårslingan runt fästet på hästsvansen och fäst med en hårnål.
4. Styla eventuellt håret så att det flyter samman med ditt naturliga hår på ett fint sätt.
5. Fäst ett svart band runt hårsnodden och hårslingan och knyt till en liten rosett för ett extra trendigt och fint resultat.

 

5. Hästsvans i etapper

Kylie Jenners långa hästsvans i etapper är superenkel att få till med löshår. Foto: REX/Shutterstock

Gör så här:

1. Kamma håret i en mittbena och samla ihop det till en hästsvans i nacken som du fäster med en hårsnodd.
2. Stick ned den inbyggda kammen på ponytailen under hårsnodden i ditt naturliga hår. Fäst med kardborrebandet och vira sedan hårslingan runt fästet på hästsvansen och fäst med en hårnål.
3. Samla ihop allt hår och fäst med ytterligare en hårsnodd en bit längre ner. Dra försiktigt ut håret mellan de två snoddarna för att skapa en lätt ”bullig” effekt.
4. Gör om på samma sätt och upprepa beroende på hur långt hår du har. Ponytailen kan du klippa för att få till den exakta längden som du önskar. Avsluta med hårspray.

I samarbete med Rapunzel of Sweden.

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!