Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Att lägga concealer under ögonen känns som en överlevnadsstrategi den här tiden på

Skönhet

Så täcker du dina mörka ringar under ögonen (utan att concealern lägger sig i vecken)

Att lägga concealer under ögonen känns som en överlevnadsstrategi den här tiden på året. Ja, mörka ringar – vi syftar på er! Men hur bra de mörka partierna än täcks så ser vi ändå lika trötta ut, om sminket lägger sig i linjerna runt ögonen. Som tur är har vi de bästa och enklaste tipsen för hur du lägger din concealer för bästa resultat. 

Foto: REX
Källa: US Weekly

Börja med att hitta en concealernyans som är en till två nyanser ljusare än din hudton, då ljusas hela ögonpartiet upp och det ser automatiskt ut som om du sovit mycket mer (än vad du egentligen har gjort). Leta efter en produkt med gula undertoner, eftersom gul är motpol till blått/lila. Applicera concealer med fingret eller en beautyblender (här är tre tips på hur du håller den ren) och arbeta in den ordentligt. Sen är det dags för det avgörande steget (som gör att du undviker att sminket lägger sig i linjerna runt ögonen).

När du har jobbat in concealern under ögonen, fixera produkten med ett ljust, löst puder. Voilà, färdigt! Kolla in videon här nedanför där Us Weekly’s Christina Garibaldi tar hjälp av makeup-artisten Karla Duarte för att fixa en felfri bassminkning under ögonen. Tänk också på att välja en fuktgivande, flytande concealer så att du inte torkar ut det redan fuktfattiga ögonområdet.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson