Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Ta hand om din hy i höst – ta del av Metro Modes skönhetsbloggare Susanne Barnekows bästa tips

Hösten är här och det blir bara kallare och kallare, vilket innebär att din hy kommer att utsättas för helt andra väderförhållanden i jämförelse med sommarens värmebölja. Metro Modes skönhetsbloggare Susanne Barnekow tipsar om effektiva åtgärder som förbereder och tar hand om din hud på bästa sätt under hösten. 

susanne-hud-tipsFoto: Susanne Barnekow 

Nedan följer några av hennes tips på hur du enkelt rustar upp din skönhetsgarderob.

Det första tipset hon skriver om är att du ska ta en titt i ditt badrumsskåp och se över om du har några gamla produkter som behöver rensas ut. Passa då på att rengöra borstar och liknande för att inte riskera att bakterier överförs till din hud.

Susannes nästa tips handlar om att ta tillfället i akt och unna sig.

– Om det är någon gång det är dags att unna sig en salongsbehandling så är det under höst- och vinterhalvåret. Ofta kanske huden fått solskador efter sommaren och behöver tittas över av någon som är riktigt kunnig.

Hon fortsätter och skriver om det tredje tipset: Vikten av att ha C-vitamin i sin hudvårdsrutin.

– Om inte antioxidanten C-vitamin redan är en del av din hudvårdsrutin kan det vara läge att addera det nu. Det fungerar genom att öka mängden kollagen, ge huden extra fukt samt skydda mot miljöföroreningar, skriver Susanne.

Resultatet som blir av att använda C-vitamin i din hudvårdsrutin, beskriver hon är en hud med massa lyster och spänst. Vem vill inte ha en hy med lyster i höstmörkret? Läs mer och ta del av resten av Susannes tips på hennes blogg här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!