Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Susanne Barnekows bästa tips på hur du får till den perfekta lystern

Är det något som är ett säkert hösttecken är sommarens bränna som försvinner och att huden börjar se dyster och glåmig ut. Vår bloggare och skönhetsexpert Susanne Barnekow har den perfekta lösningen på detta problem, hon vet hur du behåller din lyster ända tills sommaren är här igen.

Inspirationsbild: Susanne Barnekow

I ett blogginlägg delar vår skönehetsguru Susanne med sig av sina absolut bästa tips på hur du får lyster i din hud och vilka produkter som är hennes favoriter. Exfoliering, vitaminer och en bra bas är hemligheten bakom en strålande hy. Här nedan hittar du tipsen som räddar din höst och vinter.

Exfoliera KÖP

Exfoliera

När du exfolierar tar du bort döda hudceller, vilket ger en jämnare hud och med mer lyster. Det finns många olika typer av exfolierande produkter – allt från rengöringar till masker och scrubbar. Se till att du väljer en som passar din hudtyp och använd med jämna mellanrum – men var rädd om huden så att du inte överexfolierar och istället skadar den.

Susannes favorit: Dermalogica Daily Microfoliant, från 155 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
Återfukta KÖP

Återfukta

Se till att ge din hud ordentligt med fukt! Använd ett fuktgivande serum och dagkräm som håller din hud återfuktad hela dagen. Jag använder även en återfuktande mask minst två till tre gånger i veckan.

Susannes favorit: LCC City Living Mask, 199 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
C-vitamin KÖP

C-vitamin

C-vitamin är alldeles fantastiskt och skapar ett perfekt glow. Det ger direkt en synbar fasthet och lyster – över tid även en jämnare hudton. Addera gärna ett serum till din hudvård som verkligen fungerar.

Susannes favorit: Transderma C, 1 295 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
Basen KÖP

Basen

Se till att din basprodukt ger tillräckligt med fukt och inte blir torr på din hud. Om du plötsligt känner att din vanliga foundation inte fungerar kan du prova att blanda i några droppar olja eller serum – vips så har den fått en glowboost.

Susannes favorit: IDUN Minerals Foundation, 379 kronor. Köp här>

Läs alla hennes tips på hennes blogg>

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!