Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Skönhetsexpertens bästa tips på hur du får till den perfekta lystern

Är det något som är ett säkert hösttecken är sommarens bränna som försvinner och att huden börjar se dyster och glåmig ut. Vår tidigare bloggare och skönhetsexpert Susanne Barnekow har den perfekta lösningen på detta problem, hon vet hur du behåller din lyster ända tills sommaren är här igen.

Inspirationsbild: Susanne Barnekow

Susanne delar med sig av sina absolut bästa tips på hur du får lyster i din hud och vilka produkter som är hennes favoriter. Exfoliering, vitaminer och en bra bas är hemligheten bakom en strålande hy. Här nedan hittar du tipsen som räddar din höst och vinter.

Exfoliera KÖP

Exfoliera

När du exfolierar tar du bort döda hudceller, vilket ger en jämnare hud och med mer lyster. Det finns många olika typer av exfolierande produkter – allt från rengöringar till masker och scrubbar. Se till att du väljer en som passar din hudtyp och använd med jämna mellanrum – men var rädd om huden så att du inte överexfolierar och istället skadar den.

Susannes favorit: Dermalogica Daily Microfoliant.

Pris: 148 kronor.

KÖP

Nästa bild
Återfukta KÖP

Återfukta

Se till att ge din hud ordentligt med fukt! Använd ett fuktgivande serum och dagkräm som håller din hud återfuktad hela dagen. Jag använder även en återfuktande mask minst två till tre gånger i veckan.

Susannes favorit: Filorga Oxygen Glow.

Pris: 395 kronor.

KÖP

Nästa bild
C-vitamin KÖP

C-vitamin

C-vitamin är alldeles fantastiskt och skapar ett perfekt glow. Det ger direkt en synbar fasthet och lyster – över tid även en jämnare hudton. Addera gärna ett serum till din hudvård som verkligen fungerar.

Susannes favorit: Transderma C.

Pris: 1 330 kronor.

KÖP

Nästa bild
Basen KÖP

Basen

Se till att din basprodukt ger tillräckligt med fukt och inte blir torr på din hud. Om du plötsligt känner att din vanliga foundation inte fungerar kan du prova att blanda i några droppar olja eller serum – vips så har den fått en glowboost.

Susannes favorit: IDUN Minerals Foundation.

Pris: 349 kronor.

Läs alla hennes tips på hennes blogg>

KÖP

Nästa bild
Solkysst KÖP

Solkysst

Vi vet ju alla att solen inte är bra för vår hud – men i jakten på en fin lyster så kan en lätt fuskfärg vara väldigt effektiv! En oslagbart bra produkt som alltid finns i Susannes badrumsskåp är James Reed H2O Tan Mist.

Pris: 99 kronor.

Finns i flera olika storlekar.

KÖP

Nästa bild
Highlighting KÖP

Highlighting

För att fuska fram lite extra glow är en highlighter ett väldigt bra redskap. Applicera den över hela ansiktet eller endast över kindben, näsrygg, och amorbåge. Det finns highligtingprodukter i alla former och färger och du kan välja mellan att applicera som primer innan basen, blandat med din basprodukt eller över din foundation. Costum Enhancer Drops från Cover FX är ett exempel på en bra multiprodukt som finns i många fina nyanser.

Pris: 408 kronor.

KÖP

Nästa bild
Spraya på KÖP

Spraya på

För att addera en naturlig lyster är ett bra knep att applicera en ansiktsspray ovanpå din makeup! Det är bra att göra för att fixera din foundation men även för att ge din hy en extra fukt- och glowboost under dagen. En av Susannes absoluta favoriter är Beauty Elixir från Caudalie som även ger en uppfriskande, kylande känsla.

Pris: 384 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!