Skönhet

Salming släpper damdoft

SCENT är Salmings första damdoft. De är inspirerade, moderna dofttrender som har anpassats för oss i Skandinavien. Doften kommer i en minimalistisk informativ förpackning, med doftbeskrivning och QR-kod där den intresserade kan hitta ytterligare information om doften.

Lanseras på Åhléns i september. Pris 50ml Eau de Toilette 185:-

 

aquatic fresh – flirtig doft med fräschör och energi.  

Citron, persika och svartvinbär i toppnoten harmonierar med delikata blomblad från ros och jasmin i hjärtnoten. Fräschör från vattenmelon och friska vattenackord går igenom doftnoterna till en bas av mysk, amber och tränoter.

Lemon, Peach, Black currant  –  Water melon, Jasmine, Rose, Lily of the valley  –  Wood, Musk, Sandalwood, Amber

 

soft floral – en ”huddoft”, ren och  tvålig, som lämnar ett varmt och aningen pudrigt spår.

Toppnotens svartavinbär och röda bär rundas av med elemi som ger en frisk, grön lite citrusliknande ton. Hjärtnoten fyller på med mjuka, blomackord från geranium,  jasmin och viol. Heliotrop och varma träackord ger en varm och aningen pudrig basnot.

Black currant, Elemi, Green citrus, Red fruits  –  Geranium, Jasmine, Rosy, Violet  –  Transparent wood, Cedarwood, Heliotrope

 

fruity floral – energisk tropisk cocktail med fruktiga och blommiga noter

Exotisk passionsfrukt, frisk sötma från päron, persika och ananas i topnoten omfamnar en blommig hjärtnot med jasmin, ros, svartavinbär och fräscha ozoniska ackord. Basnoten har en fruktig touch av amber och lena myskackord.

Passion fruit, Peach, Pear, Pineapple  –  Black currant, Fresh ozone, Jasmine, Rose  –  Peach, Amber, Musk

 

light patchouli – lite vågad, aningen sensuell, livskraftig doft som utvecklas från stund till annan.

Friskt sprudlande gröna ackord från elemi, mandarin, ananas och apelsin i toppnoten vävs in i en fräsch blommig bukett av fresia, jasmin, ros och liljekonvalj. Den subtilt sensuella basnoten med patchouli, cederträ  och maltol ger en varm känsla med frisk jordig växtkraft och fluffigt karamelliserat socker.

Elemi, Orange, Pineapple, Mandarin  –  Freesia, Jasmine, Rose, Lily of the valley  –  Patchouli, Maltol, Cedarwood

Av. Caroline Sandström


Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!