Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Skapa strålande lyster inifrån med Dr Ceuracle Royal Vita Propolis

Som ett av de mest uppmärksammade märkena inom K-beauty är det inte minst serien Royal Vita Propolis som har tagit kunderna med storm. Serien passar perfekt för dig som önskar maximalt med lyster och är framtagen för att passa alla hudtyper.

Foto: Dr Ceuracle

Dr Ceuracle är ett märke som är känt för att alltid skapa sina produkter utifrån den senaste forskningen, med noga balans mellan naturliga ingredienser och dermatologisk kunskap. I serien Royal Vita Propolis kan du få maximalt med fukt och lyster från sheetmasken Royal Vita Propolis Mask, och i Royal Vita Propolis 33 Ampoule kan deras ikoniska serum tillföra huden naturligt kollagen som bygger upp huden och ger spänst.

Deras ögonkräm består av C-vitamin och kollagen som samverkar för att reducera ålderstecken och ansiktskrämen har både utjämnande och föryngrande egenskaper. Den sjunker snabbt in i huden utan att kladda och lämnar huden perfekt återfuktad!

Spana in produkterna nedan!

Royal Vita Propolis Mask - Dr Ceuracle KÖP

Royal Vita Propolis Mask - Dr Ceuracle

Denna sheetmask innehåller bland annat propolis extrakt och royal jelly extrakt (bidrottning gelé) som är fyllt av antioxidanter som intensivt återfuktar, livar upp och plumpar huden, samt vitamin C som jämnar ut hudtonen och lämnar huden glowig och frisk.

Passar alla hudtyper, framför allt en glåmig och torr hud, ojämn hudton samt en känslig hud.

Pris: 49 kronor.

KÖP

Nästa bild
Royal Vita Propolis 33 Cream - Dr Ceuracle KÖP

Royal Vita Propolis 33 Cream - Dr Ceuracle

Innehåller Royal Jelly Extract (bidrottning gelé) vilket tillför huden naturligt kollagen som bygger upp hudens bindväv och ger spänst. Den honungslika formulan ger långvarig och djup återfuktning och näring till huden samtidigt som den stärker hudens fuktbarriär. Den perfekta energiboostern för trött och torr hud! Den innehåller 33% ren propolis som är naturligt reparerande och ger näring till tråkig och trött hud.

Pris: 389 kronor.

KÖP

Nästa bild
Royal Vita Propolis 33 Ampoule - Dr Ceuracle KÖP

Royal Vita Propolis 33 Ampoule - Dr Ceuracle

Detta multifunktionella lysterskapande serum-ampoule med ingredienser som Royal Jelly Extract (bidrottninggelé) tillför huden naturligt kollagen som bygger upp hudens bindväv och ger spänst. Perfekt för att ge en omedelbar så kallad Gwang (fuktig lyster på koreanska).

Pris: 599 kronor.

Finns i mindre storlek här!

KÖP

Nästa bild
Royal Vita Propolis 33 Capsule Eye Cream - Dr Ceuracle KÖP

Royal Vita Propolis 33 Capsule Eye Cream - Dr Ceuracle

Lätt formula som känns nästan som ett serum. Mycket återfuktande formula med Kollagen kapslar som ger en lysterrik finish utan att kännas klibbig. Huden kring ögonen är den känsligaste vi har och den påverkas av bla. temperatur, fukt och UV strålning, så oavsett hudtyp kan ålderstecken lätt uppstå. Denna verkar effektivt både mot fina linjer, torrhet och mörka ringar under ögonen.

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!