Skönhet

Behandlingen gick snett – nu varnar hon andra för fillers i kinderna

Fillers i kinderna är en behandling som blivit väldigt populär under senare år – men för TikTokern Georgia Fox blev resultatet inte som hon tänkt sig. “Läkarna hade aldrig sett något liknande”, skriver hon.

Skärmdump: TikTok @georgiafox11

Georgia Fox är en TikTok-profil med 92 tusen följare som går under användarnamnet @georgiafox11 på plattformen. Hon delar ofta med sig av tips gällande smink och skönhet, men en av hennes mest populära videor har en lite annorlunda vinkel: den är nämligen en personlig berättelse om en skönhetsbehandling som gick väldigt snett.

“Kändes som cement”

I videon – som i skrivande stund har nära 223 tusen visningar – berättar Georgia om den märkliga effekt som fillers hade på henne. TikTok-profilen hade haft fillers i kinderna under flera månaders tid när ansiktets vänstra sida plötsligt började se konstig och svullen ut.

Svullnaden gick inte ner utan förvärrades istället under de följande dagarna. På dag tre sökte Georgia vård, varpå hon upptäckte att läkarna aldrig hade sett en liknande reaktion förut. Hon blev tvungen att få sina fillers upplösta i två omgångar för att bli av med dem:

“De hade aldrig upplevt så hårda fillers under de tio år som de utfört behandlingen, det kändes som cement”, skriver TikTokern.

Georgia kallar videon för “ditt tecken att aldrig skaffa fillers i kinderna”, och det är lätt att förstå varför. Se klippet här nedan!

@georgiafox11

♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!