Skönhet

Skönhetsintervju – Carina Berg: “Att gå och lägga mig med smink funkar inte längre”

Folkkära programledaren Carina Berg är ansiktet utåt för Niveas kampanj “Jag gillar min ålder”. Till Metro Mode berättar hon om sin skönhetsrutin och vilka tre saker som får henne att känna sig som vackrast.

carina-bergFoto: Instagram/@carinalillyberg

Snygga och härliga Carina Berg, som nyligen fyllt 40, vill lyfta det positiva med att bli äldre och att känna sig bekväm i sin ålder. Till Metro Mode berättar hon om hemligheten bakom hennes fantastiska hy samt vilken skönhetsprodukt hon inte kan leva utan. Läs intervjun med Carina nedan!

Berätta – hur ser din skönhetsrutin ut?
– Den är snabb och effektiv. Nu använder jag dagkräm, nattkräm och ögonkräm från NIVEA cellular-serien. Jag gillar att den innehåller hyaluronsyra, min hud skriker verkligen efter fukt. Jag trodde länge att jag hade känslig hud men det visade sig att jag bara var en torris. Även SPF är jätteviktigt. Eftersom jag använder det året om gillar jag att dagkrämen redan innehåller det.

På vilket sätt har din hudvårdsrutin ändrats genom åren?
– Att gå och lägga mig med smink funkar inte längre, så rengöringen är såklart viktig. Det borde jag ha fattat tidigare. Haha! Jag använder dessutom ungefär tusen kilo mer kräm idag eftersom jag bara blir torrare och torrare.

Vilken produkt kan du inte leva utan?
– En bra dagkräm! Jag gillar att Cellular Filler innehåller ingredienser som redan finns naturligt i huden. Känns vettigt och bra! Det går åt burk efter burk hemma nu.

Om du har fem minuter på morgonen, hur väljer du då att fixa dig?
– Snabb tvätt och smörj, smörj, smörj. Min hy blir jättetorr i det nordiska klimatet och jag behöver smörja in mig flera gånger om dagen och jag har fått för mig att mitt fejs gillar lager på lager.

När känner du dig som vackrast?
– När jag sovit bra, är klädd i mjukiskläder och hänger med människor som får mig att skratta.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!