Skönhet

4 skönhetsprodukter du kan byta ut mot avokado

Avokado måste vara något av det bästa som finns. Det är inte bara gott att äta utan de är också bra för massa annat. Bland annat fungerar de jättebra som skönhetsprodukter. Här är 4 skönhetsprodukter du faktiskt kan byta ut mot avokado.

Foto: Unsplash

1. Ansiktsmasker
Varför köpa en dyr ansiktsmask när du enkelt bara kan använda en avokado? Mosa en halv avokado och smeta in i ansiktet. Låt det sitta i 15 minuter innan du tvättar bort det. Efteråt kommer din hud kännas både återfuktad och fräsch.

2. Hårinpackningar
Avokado är jättebra för ditt hår, speciellt för torrt hår. Mosa ihop en halv avokado med juice från halv citron. Tillsätt lite olivolja och massera in blandningen i torrt hår. Svep därefter in ditt hår i en handduk (gärna en du inte är så rädd om). Låt inpackningen sitta i 20 minuter och skölj sedan ur.

3. Krämer mot svullna ögon och mörka ringar
Eftersom avokado är fullt av vitamin c är det jättebra och lägga två skivor under ögonen i cirka 15 minuter. Vitamin C är nämligen bra för att få bort mörka ringar och att få bort svullnad.

4. After sun
Vi vet alla hur ont det gör när vi bränt oss i solen och fantastiskt nog fungerar avokado jättebra som after sun. Skiva upp en kall avokado och lägg den på din brända hud och låt den ligga på i ungefär 15 minuter. Avokadon kommer då lugna och kyla huden.

Källa: Purewow

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!