Skönhet

Slicked-back hair – så lyckas du med looken

Perfekt utslätat hår har dominerat modehusens visningar inför denna säsong. Här är allt du behöver veta om trenden!

Foto: Instagram @rosiehw

Lizzo, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley och familjen Kardashian-Jenner är bara några av de kändisar som på senare tid har synts i frisyrer där håret stylats i en stram uppsättning, eller slätats ut för att uppnå en så kallad wet-look-effekt.

Denna trend är väldigt mångsidig och kan anpassas till både långt och kort hår. Här är några av de varianter på slickat hår som vi älskar!

Låg knut och sidbena

Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley är hur snygg som helst i denna låga knut och djupa sidbena. Hett tips: spraya hårspray på en mjuk tandborste för att släta ut utstickande småhår.

Foto: Instagram @rosiehw

Wet-look-hästsvans

Gör som Kim Kardashian och prova en hög hästsvans med en twist! För att lyckas med looken applicerar du en hårolja med lätt konsistens i fuktigt hår innan stylingen.

Foto: Instagram @kimkardashian

Kort slickat hår

Kort hår? Inga problem! Prova att applicera hårgelé med en kam och föna sedan håret med hjälpa av en diffuser för att se till att frisyren håller sig på plats.

Vågig hästsvans

Visa upp ditt hårs struktur med en vågig eller lockig hästsvans! Håret närmast rötterna slätar du enklast ut med hjälp av en mjuk svinhårsborste och en hårkräm eller gelé.

Foto: Instagram @joudandunn

Källa: Glamour

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!