Skönhet

Slipp fett hår – tvätta håret med diskmedel

Dansaren och TikTok-användaren Hannah Christie @hanzochristie har delat med sig av ett minst sagt kontroversiellt trick för att minska fett hår. I och med hennes yrke använder hon väldigt mycket hårprodukter, speciellt hårspray och hon menar att hon kämpat med fett hår till följd av detta.

Skärmdump: TikTok @hanzochristie

Beautytrender från TikTok

Många kvinnor och män kämpar med fett hår och är man en aktiv blir problemet desto större. Att träna och svettas flera gånger i veckan bidrar till fett hår och enligt dansaren har hon upptäck ett trick som hjälpt henne minska fettet i håret – och det är något som alla har i hemmet.

Enligt henne tvättar hon håret med diskmedel en gång i månaden, och det här tricket sägs hjälpa mot fett hår.

”Att tvätta håret med diskmedel en gång i månaden strippar håret från oljor och minskar hur snabbt ditt hår blir fett efter en tvätt” menar hon.

En gång i månaden räcker och att göra det oftare kan vara skadligt för håret enligt Hannah Christie.

Prova på egen risk

”Jag har gjort det här sedan jag var liten, för att mitt hår varit så fett och det funkar verkligen” säger en annan användare om tipset.

Till de tveksamma säger Hannah Christie ”Prova på egen risk. Jag förstår att vissa har blandade åsikter men det här har fungerat bäst för mig.” Skulle du testa detta knep?

Se videon i sin helhet nedan.

@hanzochristie

It works so good thou

♬ original sound – CallmeBeba

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!