Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Smashboxs omtalade sminkprodukter som fixar den perfekta basen

Smashbox omtalade sminkprodukter har hyllats av makeup-artister och kunder över hela världen. Nedan listar vi deras bästsäljande produkter som vi spanat in lite extra!

Foto: Instagram @smashbox

Smashbox sminkprodukter har älskats av makeup-artister och kunder över hela världen. Spana in deras bästsäljande produkter för att skapa den ideala smink-looken!

Den perfekta basen

Med hjälp av Photo Finish Foundation Primer kan du sudda ut imperfektioner på nolltid och samtidigt boosta huden med näring. Den skapar en ultimat grund för en silkeslen look.

Med hjälp av smashboxs Halo Plumping Dew + Hyaluronic Acid lyser du också som den stjärna du är. En närande och fyllig fuktkräm som ökar återfuktningen och får huden att skina i upp till 24 timmar med eller utan smink.

Med Photo Finish Weightless Setting Spray sitter sminket på plats hela dagen och säkrar en perfekt och fjäderlätt makeup. Njut av en perfekt look som håller upp till 16 timmar med denna omtalade setting spray. Alla Smashbox-produkter är 100% Cruelty Free.

Spana in hela Smashbox sortiment här!

Photo Finish Foundation Primer - Smashbox KÖP

Photo Finish Foundation Primer - Smashbox

Denna genomskinliga primergel för ansiktet jämnar ut huden och tonar ned små skönhetsfel. Den har utvecklats för att förbättra din makeup och få den att hålla längre. Prova primern så får du se!

Pris: 320 kronor.

KÖP

Nästa bild
Photo Finish Weightless Setting Spray - Smashbox KÖP

Photo Finish Weightless Setting Spray - Smashbox

Förläng hållbarheten på din makeup med denna setting spray. Din makeup håller i upp till 16 timmar utan att smitta av sig samtidigt som den minskar synligheten av porer och skönhetsfel. Den viktlösa formeln ger en behaglig känsla och förhindrar klibbig och fet hud.

Pris: 305 kronor.

KÖP

Nästa bild
HALO Plumping Dew + Hyaluronic Acid KÖP

HALO Plumping Dew + Hyaluronic Acid

En 24-timmars utfyllande fuktcreme med hyaluronsyra, niacinamid och 740 triljoner vattenmolkyler i en enda förpackning som boostar återfuktningen. Den vårdar huden och ger en klar och strålande look – med eller utan makeup.

Pris: 350 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!