Skönhet

Sminktricket som ger dig ett ansiktslyft – på under en minut!

Går det att få en effekt liknande ett ansiktslyft med hjälp av smink? En TikTok-video som har 1,5 miljoner visningar lovar just detta. Spana in det smarta tricket här!

Skärmpdump: TikTok @skincaresuzi

På senare tid har olika knep som skapar en effekt liknande ett ansiktslyft blivit alltmer populära på sociala medier.

En av de som menar att man inte behöver lägga sig under kniven för att ge ansiktet ett smickrande lyft är TikTok-användaren Suzi Trover (@skincaresuzi), som har ett eget hudvårdsmärke och regelbundet publicerar videor om skönhet och hudvård på plattformen.

I en video som har 1,5 miljoner visningar visar Suzi Trover hur man kan få till ett “ansiktslyft” med hjälp av concealer och highlighter – allt på under en minut.

Så gör du

Blanda en ljus concealer med lite highlighter och måla ett streck diagonalt uppåt mot mitten av kinden med mungipan som utgångspunkt.

Parallellt med denna linje målar du ett streck från näsvingen upp mot kindbenet. Slutligen gör du samma sak från utkanten av ögat upp mot tinningen.

Blanda ut linjerna med hjälp av en sminkborste.

Spana Suzi Trovers video här nedan!

@skincaresuzi Try this. Does it work for you? #makeuphacks #makeupover40 #mumsoftiktok #fyp #womenoftiktok #facelift ♬ original sound – Suzi

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!