Skönhet

Snyggaste hårtrenderna 2022

Det råder ingen tvekan om att 2021 var ett turbulent år på många sätt – inte minst för håret. Att gå till frisören har känts mer avlägset än vanligt och hårtopparna har helt klart blivit lidande. Väck din hårinspiration till liv igen och spana in årets hårtrender inför nästa frisörbesök!

Foto: Instagram @ellabalinska /@cassdimicco

I takt med att vi landar i det nya året är det kanske mer aktuellt än någonsin med en nystart för håret. Spana in årets absolut snyggaste hårtrender för maxad inspiration nedan!

Elegant fönat

Elegant fönat

Stort, glansigt och fönat hår gör helt klart en stor comeback i år. Vill du ha en känsla av lyx och volym är detta helt klart frisyren för dig!

Foto: Instagram @symphanisoto

Nästa bild

Foto: Instagram @jeannine.roxas

Nästa bild
Mixie-frisyr

Mixie-frisyr

Mixie-frisyren spås bli den hetaste frisyren i år. Mer vågad än hockeyfrillan och betydligt kortare är det en mångsidig look med riktigt mycket edge!

Foto: Instagram @alyssainthecity

Nästa bild

Foto: Instagram @inthing_

Nästa bild
Den franska boben

Den franska boben

Den franska boben kommer synas överallt under 2022. Med en diskret och samtidigt klassisk karaktär spås den slå stort. Styla den med ett lätt stylingskum för att få in både volym och textur i rötterna som inte tynger ner håret.

Foto: Instagram @chloehelenmiles

Nästa bild

Foto: Instagram @frannfyne

Nästa bild
Den ofixade boben

Den ofixade boben

Den här varianten på den klassiska boben är den sortens klippning som du bara kan låta lufttorka, håret kommer fortfarande att se både elegant och casual ut. Nyckeln sitter i snittet. Be din frisör om en superkort bob, klippt till käklinjen, men samtidigt tillräckligt lång för att kunna dras bakom öronen.

Foto: Instagram @kaiagerber

Nästa bild

Foto: Instagram @misstpw

Nästa bild
70-tals blond

70-tals blond

Snygga 70-talsvågor, gardinlugg och honungsblonda nyanser är helt klart något av det hetaste du kan satsa på i sommar. Satsa på varmare toner, mot smörkolahållet, för en modern twist på en retroklassisker som för tankarna till Brigitte Bardot.

Foto: Instagram @cassdimicco

Nästa bild

Foto: Instagram @sabinasocol

Nästa bild
Naturliga lockar och textur

Naturliga lockar och textur

Lockar och hår med textur spås också bli en populär trend i år. Vill du väcka liv i dina lockar bör du se till att ha rätt produkter hemma i badrumsskåpet speciellt framtagna för lockigt eller krulligt hår för att lyfta dina naturliga lockar så mycket som möjligt.

Foto: Instagram @ellabalinska

Nästa bild

Foto: Instagram @aysha.sow

Nästa bild
Naturligt lufttorkat

Naturligt lufttorkat

Ett naturligt och lufttorkat hår, även för tunnare hår utan volym! Det blir förvånansvärt snyggt och casual. En look som kommer att vara riktigt het under 2022. En snygg look med minimal ansträngning.

Foto: Instagram @camillechaeeiere

Nästa bild

Foto: Instagram @Haileybieber

Nästa bild
Klassisk bob

Klassisk bob

Den klassiska boben är lika tidlös som chic! En riktigt snygg frisyr som aldrig går ur tiden. För att få till den glasliknande glansen, använd en glansspray direkt efter tvätt och föna sedan håret för en riktigt snygg look.

Foto: Instagram @greceghanem

Nästa bild

Foto: Instagram @laurapolko

Nästa bild
Ginger Spice

Ginger Spice

Trender med orangea hårtoner har börjat dyka upp och vi ser hur fler och fler tar efter den snygga Ginger Spice – looken. Är du sugen att gå åt detta håll när det kommer till hårfärg, se till att få det professionellt gjort då det finns stora risker att det slår fel med hemmafärgning!

Foto: Instagram @allisonmcnamara

Nästa bild

Foto: Instagram @gigihadid

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!