Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Det här är snyggaste luggen för din ansiktsform

Känner du för att göra en liten förändring? Vill du inte göra något för dramatiskt är en lugg alltid ett säkert kort. Beroende på din ansiktsform så finns det flera olika luggar att klippa, nedan hittar du vilken du passar bäst i. 

Foto: Instagram@matildadjerf/@safaalloyd

Varje gång hösten kommer blir vi alltid sugna på att göra någon drastisk förändring med vårt utseende. Är du blond vill du helt plötsligt färga håret mörkt, har du långt hår vill du ha kort. Varje höst är det samma visa. Vi börjar googla hårinspiration och har massor av olika färg- och frisyridéer. Vill du inte göra en sån stor klippning men ändå ha en stor förändring kan du alltid testa att klippa lugg.

Vill du testa att lägga till en lugg? Hos Rapunzel of Sweden finns flera olika modeller och färger!

Vem har inte blivit sugen på att klippa lugg efter att sett ett avsnitt New Girl? Både Hannah Simone och Zooey Deschanel är supersnygga i sina luggar. Även Alexa Chung har garanterat inspirerat någon till att ta till saxen. När du väl bestämt dig för att klippa lugg, kan det vara svårt att veta vilken typ som passar dig bäst. Vi guidar dig till den bästa luggen för dig med långt, hjärtformat, runt, ovalt eller fyrkantigt ansikte.

Långt ansikte KÖP

Långt ansikte

Den snyggaste luggen för dig som har långt ansikte är en tjock hellugg eller en luftig gardinlugg. Du ska passa dig för korta luggar eftersom det får ditt ansikte att se längre ut.

KÖP

Foto: All over press

Nästa bild
Runt ansikte KÖP

Runt ansikte

Har du runt ansikte som Emma Stone ska du passa dig för en tjock och rak lugg. Det får ditt ansikte att tryckas ihop och se ännu rundare ut. Det bästa valet för dig är antingen en gardinlugg eller en snygg snedlugg som Emma.

KÖP

Foto: All over press

Nästa bild
Hjärtformat ansikte KÖP

Hjärtformat ansikte

Har du ett hjärtformat ansikte är gardinlugg eller snedlugg det bästa alternativet. Du ska passa dig för att skaffa en lång tjock lugg, då kommer ditt ansikte uppfattas som spetsigare än vad det är. Det blir mer harmoni i ansiktet med en gardinlugg, snedlugg eller en uppklippt hellugg.

KÖP

Foto: REX

Nästa bild
Ovalt ansikte KÖP

Ovalt ansikte

Grattis, du passar i alla typer av lugg! Speciellt en tjock och rak lugg á la Hannah Simone.

KÖP

Foto: Instagram @therealhannahsimone

Nästa bild
Fyrkantigt ansikte KÖP

Fyrkantigt ansikte

Har du ett fyrkantigt ansikte ska du passa dig för en rak lugg. När du har ett fyrkantigt ansikte har du oftast skarpa linjer och ditt ansikte kommer få ett väldigt hårt uttryck om har en rak lugg. Satsa därför på en luftig hellugg, snedlugg eller som Leah Michele, en snygg gardinlugg.

KÖP

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!