Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Steg för steg-guide: Så får du håret att växa snabbare än någonsin

Går det att få håret att växa över en decimeter på endast tre månader? TikTokern Mandy Willard menar att detta är fullt möjligt – här hittar du hennes metod!

Foto: TikTok @mandyqillardd

En video om hur en TikTok-användare fick sitt hår att växa sig dramatiskt längre under loppet av endast tre månader har fått stor spridning på plattformen. Så här gjorde hon!

Så får du håret att växa snabbare

Det var i januari som TikTokern Mandy Willard publicerade en video där hon berättar hur hon fick sitt hår att växa över en decimeter på endast tre månader. I klippet, som i skrivande stund har över 187 tusen visningar, redogör Willard för sin metod:

Varje kväll

  1. Hårserum eller hårolja med rosmarin och mint. Willard berättar att hon applicerar ett serum eller en olja som innehåller rosmarin och mint i hårbotten varje kväll. Arbetas in med en massageborste.
  2. Hårolja som gynnar hårväxt. Även här använder Willard sig av en massageborste för att arbeta in produkten ordentligt.
  3. Arganolja. Appliceras i topparna.

Dusch

  1. Olja som förser hårbotten med näring och fukt. Appliceras före duschen och arbetas in med en massageborste.
  2. Återfuktande hårmask. Appliceras i topparna före duschen.
  3. Återfuktande och vårdande schampo. Väl i duschen schamponerar Willard håret två gånger och använder sig av en massageborste för att exfoliera hårbotten.
  4. Balsam. Appliceras som vanligt.
  5. Hårolja med rosmarin och mint samt hårolja som gynnar hårväxt. Appliceras i hårbotten efter duschen.
  6. Balsamspray. Denna produkt tvättas ej ur.

Willard tillägger att hon ofta låter sitt hår lufttorka:

“Jag är inte ett stort fan av hårtorken, men jag vet att den kan vara bra ibland”, säger hon och berättar att hon använder värmeskydd när hon torkar håret på detta vis.

@mandywillardd How I get my hair to grow fast and healthy💖✨ #GenshinImpact34 #FastTwitchContest #hairtok #hairgrowth #hairgrowthtips #fasthairgrowth #healthyhair #besthairproducts #scalpoiling #scalpoilingforhairgrowth #hairgrowthoil #amazonfinds #amazonmusthaves ♬ original sound – Mandy

Oil-No-More Scalp Treatment - Moroccanoil KÖP

Oil-No-More Scalp Treatment - Moroccanoil

Professionell behandling mot fet hårbotten. Moroccanoil Oily Scalp Treatent har en hög koncentration av antioxidantrik arganolja och essentiell ingefärsolja. Behandligen hjälper till att motverka oblans i hårbotten och lugna inflammationer i hårsäckarna som styr över oljeproduktionen.

Pris: 349 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Hair Loss Prevention Lotion - Fanola Energy KÖP

Hair Loss Prevention Lotion - Fanola Energy

Ger näring och stimulerar hårsäckarna. Den stimulerande verkan från Soja proteinet gör håret starkt och friskt.

Pris: 215 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Founders Blend Scalp & Hair Treatment - Rahua KÖP

Founders Blend Scalp & Hair Treatment - Rahua

Denna tropiska behandling har kraften att stärka dina hårrötter och samtidigt lugna och balansera fuktnivåerna i en irriterad hårbotten tack vare av hampaolja och Palo Santo.

Pris: 447 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
D6 Palm Styler Black - Denman KÖP

D6 Palm Styler Black - Denman

Bra för att reda ut håret och massera hårbotten. Reda ut, massera och styla: Rund, handflatestor hårborste för att reda ut håret och massera hårbotten. Fördelar våta produkter: Flexibla stift med runda ändar gör att produkten kan fördelas enkelt i håret.

Pris: 69 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Arganolja - Loelle KÖP

Arganolja - Loelle

Loelle erbjuder en 100% naturlig, ekologisk och kallpressad arganolja som skördas och produceras av ett kvinnokooperativ i Marocko, certifierad av ECOCERT och USDA Vi erbjuder en helt naturlig och certifierad ekologisk Arganolja som bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud samt ger omedelbar lyster.

Pris: 209 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Leave in-spray - Briogeo KÖP

Leave in-spray - Briogeo

Skonsam och doftfri leave-in-utredare som innehåller mjukgörande ingredienser såsom aloe vera, havrextrakt och naturliga oljor avsedda att lugna, återfukta och ge näring åt håret. Vegansk.

Pris: 259 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Ginger Anti-dandruff Shampoo - The Body Shop KÖP

Ginger Anti-dandruff Shampoo - The Body Shop

Vårt ingefärsdoftande schampo är nu veganskt och utrustat med 90 % ingredienser av naturligt ursprung, som eterisk ingefärsolja, barkextrakt från björk och vitpil samt silkprotein.

Pris: 40 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
The Volume & Thickening Shampoo - Budgie KÖP

The Volume & Thickening Shampoo - Budgie

Ett volymgivande schampo med provitamin B5 som återfuktar håret utan att tynga ner. Innehåller solrosextrakt som bevarar hårets färg, skyddar mot UV-skador och ger extra glans. Veteprotein och peptider ger styrka och omedelbar fyllighet åt ditt hår och får det att kännas tjockare.

Pris: 149 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Extreme Conditioner - Redken KÖP

Extreme Conditioner - Redken

Redken Extreme balsam stärker skadat hår. Håret ser sundare ut, känns mer motståndskraftigt och återhämtar sin glans. Detta stärkande balsam för torrt och skadat hår, vårdar hela håret från rot till topp.

Pris: 199 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Jamaican Black Castor Oil Cleansing Conditioner - The Body Shop KÖP

Jamaican Black Castor Oil Cleansing Conditioner - The Body Shop

Denna krämiga produkt rengör skonsamt hårbotten och hjälper till att avlägsna smuts och orenheter samtidigt som den återfuktar håret från rot till topp.

Pris: 155 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!