Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Supermaskinen som gör rent dina sminkborstar på djupet

brush cleaning lede Photo Courtesy of Lilumia
 
Du kan nog föreställa dig själv hur mycket smuts och bakterier som finns på dina sminkborstar. Inte nog med att du kanske använder samma borste till olika typer av smink, du lånar säkert ut borsten till dina vänner emellanåt och låter den förmodligen även ligga fritt i väskan när du inte orkar stoppa ner den i necessären.

En sminkborste fylld med smuts av olika slag gör inte bara att sminkningen inte kommer bli lika fin utan att du även riskerar få in smutsen i din hy. Därför är det A & O att du ser till att göra rent borstarna (noga!) då och då.
 
Det finns flera bra metoder för att få rent borsten. Klassikern är att kort och gott göra rent den med varmt vatten och en skvätt YES-diskmedel, vilket funkar fint. Men nu har det introducerats mer avancerade tekniker för ändamålet.
 
Märket Lilumia har utvecklat en maskin som kan göra rent flera av dina sminkborstar på djupet på en och samma gång – precis som en diskmaskin! Just nu har Lilumia patent på sin borstrengöringsmaskin och de finns att köpa på deras hemsida för cirka 1 300 kronor (Lilumia 2).
 
Perfekt att önska sig i julklapp?

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!