Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Susanne Barnekows bästa skönhetstips för en snabbare morgonrutin

Föredrar du också att sova lite längre på morgonen? Nedan delar Metro Modes skönhetsbloggare Susanne Barnekow med sig av sina bästa tips på hur du kan påskynda din skönhetsrutin på morgonen.

susanneFoto: Instagram/@susannebarnekow

Gillar du också att dra dig lite extra på morgonen och känner att du inte hinner att fixa dig? Metro Modes grymma skönhetsbloggare Susanne har i ett blogginlägg samlat ihop värdefulla tips för dig som vill hinna fixa dig innan jobbet (men samtidigt prioritera sömnen).

Satsa på multiprodukter som går att applicera på flera ställen. Det kan till exempel vara en produkt som du väljer att applicera på ögonlock, kinder och läppar. Så smart! Ett annat tips Susanne bjuder på är att skippa ansiktstvätten med vatten och rengöring och istället fräscha upp huden med rengöringsservetter (wipes). På bara några sekunder får du en uppfräschad hud, eftersom dessa wipes ofta brukar innehålla vårdande ingredienser som till och med kan ersätta en toner eller ett serum.

Vill du ha fler tips på hur du kan påskynda din skönhetsrutin på morgonen? På Susannes blogg hittar du ytterligare fem knep (plus massa annan härlig skönhetsinspiration!).

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!