Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

The Ordinarys nya serum gör underverk för hyn – till budgetpris!

Det hyllade hudvårdsmärket The Ordinarys senaste serum sägs exfoliera hyn utan att irritera den – allt till budgetpris. Här tar vi en titt på det nya serumet.

Foto: The Ordinary/Pexels

Om du är intresserad av hudvård så har du garanterat hört talas om The Ordinary. Varumärkets utbud av prisvärda serum, krämer och oljor har hyllats av både hudläkare, skönhetsinfluencers och konsumenter.

Passar även känslig hy

Med tanke på detta är det inte konstigt att förväntningarna på deras senaste serum, Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution, var skyhöga. Tanken är att produkten ska erbjuda en skonsam peeling som passar även känsliga hudtyper:

“The Ordinary’s Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution skapades för att tillgodose både oerfarna användare och de som fann vårt Salicylic Acid 2%-serum olämpligt för deras hud”, säger Rita Silva, kommunikationschef på Deciem, The Ordinarys moderbolag.

Förutom huvudingrediensen Salicylsyra, som exfolierar huden, innehåller serumet dessutom ämnet squalane som är känt för sina återfuktande egenskaper, något som säkerligen bidrar till att det lämpar sig för personer med känslig hy.

“Har gjort underverk för min hud”

Vad säger då de som testat den nya produkten? På The Ordinarys hemsida uttrycker flera sin entusiasm över serumet:

“Jag har bara använt det i några dagar och skillnaden är overklig”, skriver en konsument.

“Jag har använt den här produkten en gång om dagen i ungefär en månad, och jag har märkt en synbar skillnad på storleken och utseendet på mina porer”, skriver en annan.

En tredje berättar att endast ett par droppar av serumet räcker per användning:

“Du behöver bara en till tre droppar för att känna att du använder tillräckligt för hela ansiktet. Jag använder det som sista steget i min hudvårdsrutin, ovanpå en lätt fuktkräm. Den här kombon har gjort underverk för min hud och jag kommer förmodligen använda det så länge som The Ordinary fortsätter att tillverka det.”

Nedan hittar du Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution samt två andra bästsäljande favoriter från The Ordinary!

Källa: Allure

Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution (30ml) - The Ordinary KÖP

Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution (30ml) - The Ordinary

The Ordinary Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution är en vattenfri produkt som effektivt  ger en ytlig exfolierande effekt. Detta kommer att resultera i en synlig minskning av  porstorlek, jämnare hudstruktur, jämnare hudton samt ökad lyster över tid.

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild
Glycolic Acid 7% Toning Solution - The Ordinary KÖP

Glycolic Acid 7% Toning Solution - The Ordinary

Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Pris: 122 kronor.

KÖP

Nästa bild
Aha 30% + Bha 2% Peeling Solution  - The Ordinary KÖP

Aha 30% + Bha 2% Peeling Solution - The Ordinary

10-minuters exfolierande ansiktsbehandling.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster. Vid kontinuerlig användning förbättrar den synintrycket av ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Pris: 100 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!