Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

TikTok är besatt av det här läppglanset som passar alla hudtoner

Ett läppglans från Rihannas populära sminkmärke Fenty Beauty har fått mängder av uppmärksamhet på TikTok då det har visat sig att en av nyanserna ser otroligt snygg ut på alla hudtoner. Vi tar en närmare titt på det hyllade läppglanset.

Foto: Instagram @fentybeauty

Släpp allt du har – Fenty Beautys Gloss Bomb Universal Lip Luminizer i nyansen “Hot chocolit” har blivit viralt på TikTok, och detta av goda anledningar: plattformen kryllar nämligen av videor som visar att läppglanset ser otroligt snyggt ut på alla hudtoner, samtidigt som det ger synbart fylligare läppar.

Valdes ut av Rihanna

Enligt produktbeskrivningen för Gloss Bomb Universal Lip Luminizer har Fentys grundare Rihanna personligen valt ut de nyanser som läppglanset kommer i, från den ljuvt rosa nyansen “Fu$$y” till den varma “Fenty Glow”. Men störst uppmärksamhet har alltså “Hot chocolit” fått, en nyans som med fördel bärs tillsammans med en läppenna i matchande ton.

Förutom att det har en universellt smickrande nyans uppges läppglanset ge bäraren fylligare och mjukare läppar, samtidigt som den icke-klibbiga formulan ger en extrem glans. Att det dessutom har en beroendeframkallande doft av persika-vanilj är pricken över i:et!

Spana in TikTok-användarnas videor med produkten här nedan.

@irisbeilin #stitch with @kimberleypossible_ ♬ original sound – Irisbeilin
@esteelalonde_ Trying out the @Fenty Beauty gloss bomb in hot chocolit 🔥🍫 #fentyheat #lipgloss #fentybeauty #hotchocolit ♬ original sound – Estée Lalonde
@exoticbrownspice Replying to @user38246482 finally got my hands on @Fenty Beauty hot chocolit heat gloss, 10/10 recommend!!!🤎 #lipcombo #fentybeauty #90slipcombo #fentyheatgloss #fyp #mua ♬ Rihanna x Burna boy x Last Last xKevin Dave Mashup – Kevindaveprod

Gloss Bomb Universal Lip Luminizer  - Fenty Beuty KÖP

Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - Fenty Beuty

En läckert svep med Gloss Boms XXL-applikator ger läpparna mer att älska, medan vårdande sheasmör berikar dem inifrån och ut. Läpparna ser omedelbart fylligare och mjukare ut med en icke-klibbig formula som är superglänsande och har en beroendeframkallande doft av persika-vanilj som du inte kan få nog av.

Pris: 259 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!