Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Toni Garrn: “I min Necessär”

ToniGarrn
I ett svinkallt New York, mitt under en kampanjplåtning för Lindex, träffadevi den tyska supermodellen Toni Garrn.
För Metro Mode berättar hon om hemliga skönhetsrutiner, allvarligt läppbalsamberoende och hur man bäst botar jetlag.

Text. Caroline Sandström, @carolinesandst
Foto. All Over Press

Produkten jag inte kan leva utan
Jag har använt Biotherms Créaline Makeup Remover sen femtonårsåldern. Den är billig och egentligen inget speciellt, men så sjukt bra att alla makeup-artister använder den. Allt smink försvinner på ett kick, samtidigt som den är skonsam mot hyn.

Jag använder det som finns på hotellet.
Jag är sämst på att köpa crèmer och brukar använda det som finns på hotellet. Kanske där för mina ben alltid är så torra, haha. Men jag gillar La Roche Posays ansiktcrème. Den är doftfri och går att köpa överallt. Sånt gillar jag.

Ju mer jag reser, ju mindre jetlaggad blir jag.
Det varar säkert inte hela livet men jag får aldrig någon jetlag. Har aldrig tagit ett sömnpiller i hela mitt liv, utan brukar ta ett glas rödvin istället. Sen försöker jag anpassa mig efter dagen – är det mörkt ute sover jag och är det ljust är jag vaken.

Jag är beroende av läppbalsam
Jag använder alltid läppbalsam, men skiftar mellan olika märken. Annars blir läpparna ännu torrare om jag använder samma produkt för länge.

Alla måste offra något för jobbet
Att hålla mig frisk, nyttig och se fräsch ut är en del av mitt jobb. Jag är tvungen att tänka på vad jag stoppar i mig. Men det är jag glad för. Jag mår bra av det plus att min hy håller sig fin. Sen är jag väldigt lyckligt lottad rent genetiskt.

Jag äter inga mjölkprodukter
Jag är laktosintolerant, så jag undviker onyttigheter som ost, grädde och yoghurt. Sen äter jag inte kött, helt enkelt för att jag aldrig gillat det. Däremot älskar jag fisk, särskilt sushi eftersom man vet precis vad det innehåller. Och så älskar jag choklad – det äter jag i princip varje dag.

Kärlek får mig att må bra
Skönhet kommer inifrån och det gör även kärlek. Så jag boostar insidan genom att ge och få så mycket kärlek som möjligt av familj och vänner. Man får bara kärlek om man ger kärlek. Det är en cirkel som måste gå ihop, och som jag hela tiden försöker hålla intakt. Mascaran och ögonfransböjaren är mina bästa vänner

När jag går ut använder jag bara mascara.
Hade jag inte haft så ljusa ögonfransar hade jag nog kört utan. Ska jag inte ut slänger jag bara på mig lite crème i ansiktet. Sen använder jag alltid en ögonfransböjare för att se pigg ut. Alltid.

Jag är bortskämd när det kommer till skönhet
Jag behöver inte tänka på hur jag ska sminka mig eller hur håret ska fixas, utan har lyxen attbli ompysslad med hårprodukter, crèmer och smink på jobbet. Jag går inte ens till nagelsalongen själv. Jag får allt fixat, så jag behöver inte tänka på några skönhetsrutiner alls egentligen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!