Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Torrschampo för ögonfransar – så funkar det

Torrschampo för ögonfransar låter kanske som en galen idé – men faktum är att det finns goda anledningar till att prova denna produkt. Här är allt du behöver veta om torrschampo för ögonfransar!

Foto: TikTok @glamouruk

Oavsett hur bra vår favoritmascara är så har vi alla säkert varit med om att våra ögonfransar inte ser lika snygga ut på eftermiddagen som de gjorde när vi applicerade mascara på morgonen. Att applicera ytterligare ett lager mascara är sällan en bra lösning – det gör bara att fransarna klumpar sig.

Lyfter och ger volym

Det är här den något oväntade produkten torrschampo för ögonfransar kommer in – denna produkt gör nämligen att du kan kamma igenom och separera fransarna utan att skada dem. Dessutom lyfter den fransarna och ger dem mer volym.

En av de som har testat torrschampo för ögonfransar är Glamours social medier-manager, Luca Wetherby-Matthews. I ett klipp på TikTok provar hon MAC Lash Dry Shampoo Mascara Refresher – och blir inte besviken:

“[Ögonfransarna] ser större, mörkare, mer definierade ut”, säger hon. “Om du gillar mascara måste du prova det här!”

Spana in videon nedan!

@glamouruk Dry Shampoo for lashes?! Sign us up. 🤯 #BeautyHacks #DryShampoo #MacLashDryShampoo #BeautyReviews #GlamourTries ♬ original sound – British GLAMOUR

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher - MAC Cosmetics KÖP

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher - MAC Cosmetics

Pris: 320 kronor.

Finns även hos Cocopanda!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!