Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Tove Styrke guidar: Så fixar du vårens mest romantiska look!

Lagom till Alla hjärtans dag har Kicks nya beautykoncept Beauty Act tagit fram en riktigt härlig look att inspireras av till dejten eller andra spännande tillfällen. Nedan guidar vi dig till hur du får till looken, som vi ser på ingen mindre än musikaktuella Tove Styrke! 

Foto: Beauty Act

Idag den 3:e februari släpps det nya skönhetsvarumärket Beaty Acts senaste tillskott, Love Act x Tove Styrke, hos Kicks. I samband med släppet har makeupartisten Sandra Wannerstedt och artisten Tove Styrke tillsammans skapat en riktigt snygg look med en perfekt bas och väl valda färgklickar.

Här nedan berättar den hajpade artisten om sin relation till makeup och skönhet – och visar hur du själv får till looken.

Hur ser din relation till smink ut? Är det ett intresse?

– Smink är terapi! På turné gör jag mitt eget smink, den tiden är helig för mig och ett sätt att komma i rätt sinnesstämning inför varje spelning. Precis som med kläder så tillåter det en att skapa sig själv och ta kontrollen över vem folk tror att man är.

Ditt bästa makeup-minne från din karriär som artist?

– Ooouff!! Har en hatkärlek till en look jag hade där vi täckte hela mig med transparent glitter. Det såg MAGISKT ut men jag hittar fortfarande glitter hemma sen den gången.

Största make-missen du gjort?

– Egentligen tycker jag inte riktigt man kan göra en miss. Precis vad som helst kan vara fint om det finns en intention eller tanke bakom. Men en gång råkade jag limma igen mina tänder med nagellim. Det var väl lite sådär. Och gjort mig själv ganska skelögd på scenen med snett applicerade fransar.

Vad väljer du: minimalism eller maximalism?

– Både och på en gång. Jag tycker om att vräka på, men om man gör det överallt så tar allt gärna ut varandra. Man får satsa på en eller två features som sticker ut och sen behöver resten vara rätt cleant för att ge plats. Till exempel en överdimensionerad liner eller stark läpp. Låt det som ska ta plats verkligen göra det!

Nedan ser du hur du får till Tove Styrkes snygga look!

KÖP

För att skapa den lysterrika basen använder du en återfuktande dagkräm, följt av en fuktgivande primer och en lystergivande foundation.

Primer, 199 kronor. Köp här.

Ansiktskräm, 249 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
KÖP

Med hjälp av en högpigmenterad rougepalett och ett återfuktande läppstift skapade Sandra Wannerstedt en vacker rosa-röd look som verkligen lämnar avtryck!

KÖP

Nästa bild
KÖP

För att återskapa den färgstarka looken applicerar du Full On Satin Lipstick i nyansen Pink Crush med fingrarna på läppar, kinder och ögonlock och jobbar in produkten. Om du vill kan du  använda Iconic Blush Kit för att få en mattare finish samt jobba upp skuggor.

Om du istället föredrar gloss och glow avslutar du med att dutta Multi-Task Dewy Face Gloss på kindben, ögonlock och läppar.

Läppstift, 144 kronor (nedsatt från 179 kr). Köp här.

Rougepalett, 240 kronor (nedsatt från 299 kr). Köp här.

Lystergivande gel, 199 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
KÖP

Definierade bryn och långa fransar ramar in looken. Använd en återfuktande brynmascara  och en volymmascara för att skapa den dramatiska looken.

Fiber-brynmascara, 149 kronor. Köp här.

Volymmascara, 179 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!