Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Tre hudvårdsprodukter är allt du behöver

Vi lever i en tid då nya hudvårdsprodukter som lovar guld och gröna skogar lanseras non stop – och man vill ju gärna testa de nya produkterna och se ifall de kan göra under. Men efter att ha testat ett antal krämer och serum kan nog de flesta intyga att det kan bli lite mycket olika saker att kladda på sig. Enligt hudspecialisten Jeanette Graf behöver du egentligen bara tre produkter.

Efter att ha läst Vogues skönhetsredaktörs, Mackenzie Wagoners, artikel om hur hon fått rannsaka sig själv och sin hudvårdsrutin (som var en 9-stegsrutin), blev vi inspirerade till att göra detsamma. För trots att det är lockande att prova nya sorters ansiktsrengöring, så säger det sunda förnuftet att vi inte behöver så mycket produkter.

Enligt den New York-baserade hudspecialisten Jeanette Graf är tre produkter allt vi behöver; En rengöring, en fuktighetskräm och en solskyddskräm. Rengöringen ska gärna vara ph-balanserande och passa din hudtyp, men helst inte mekaniskt exfolierande. Och den som vill kan lägga till ett antioxidantberikat serum innan fuktighetskrämen. Men du klarar dig helt klart på tre produkter.

Utöver detta så är det bästa receptet på en vacker hy att dricka mycket vatten, äta hälsosamt och träna. Mår du bra på insidan så syns det på din hud.

Nedan hittar du några bra produkter att satsa på!

Nästa bild
Rengöring - Dr. Hauschka

Rengöring - Dr. Hauschka

Pris: 200 kr

Nästa bild
Rengöring - Clarins

Rengöring - Clarins

Pris: 305 kr

Nästa bild
Serum - Lumene

Serum - Lumene

Pris 289 kr

Nästa bild
Fuktighetskräm - Clinique

Fuktighetskräm - Clinique

Pris: Från 245 kr

Nästa bild
Fuktighetskräm - Lancôme

Fuktighetskräm - Lancôme

Pris: 520 kr

Nästa bild
Solskyddskräm - Elizabeth Arden

Solskyddskräm - Elizabeth Arden

Pris: 324 kr

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!