instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Trolla bort trötta ögon – 13 produkter som piggar upp

Av: Metro Mode

För att pigga upp våra ögon lyxar vi gärna till det med krämer och masker. Nedan hittar du 13 produkter som återfuktar och tar hand om din hud kring ögonen!

Foto: Pexels

Visst smörjer du in ansiktet med fuktkräm morgon och kväll? Men handen på hjärtat – hur ofta ger du området kring ögonen lite extra kärlek? Och om du tänker att ögonprodukter är överflödiga, får du tänka om! Huden runt ögonen är nämligen tunnare och känsligare än i resterande ansikte. Om du vill ha en effekt för påsar under ögonen, mörka ringar och fina linjer är det just en ögonkräm du behöver. Din vanliga ansiktskräm är alldeles för tung för området runt ögonen!

Men det finns några få saker att tänka på när du applicerar din ögonkräm. Det första att tänka på är att du endast behöver applicera en liten mängd. För mycket produkt kan istället leda till svullna ögon. Något annat att tänka på är att inte lägga ögonkrämen för nära ögat – det kan ge motsatt effekt (så som påsighet och svullnad)! Lägg heller inte ögonkrämen på ögonlocket då det bidrar till slapp hud eftersom det blir för tungt för ditt öga. Applicera istället ögonkrämen direkt under brynet (vid benet) för att ge huden spänst. Slutligen – klappa in krämen!

Nedan hittar du 13 produkter som ger din hud kring ögonen extra kärlek. Hittar du en favorit?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår