Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Våga ta klippet – korta trendiga frisyrer våren 2016

2015 var året då vi vågade klippa håret (efter att var och varannan kändis visat hur snyggt det var) och trenden håller i sig 2016.

Funderar du på att våga ta ”klippet” och låta svallet falla, på riktigt? Då har du kommit rätt för kort hår är både är praktiskt och snyggt. Och bli inte rädd av tanken på att mindre hår innebär mindre frisyr-möjligheter. Tvärtom öppnar det dörrarna till en helt ny hårvärld!

Här listar vi 8 korta trendfrisyrer 2016! 

Kristen Stewart

1. Kristen Stewart är vackrare än någonsin med hennes korta bob och lockiga längder. Den chokladbruna färgen med solkyssta toppar sätter pricken över i:et.

Emma Stone

2. Emma Stone kör en lob där håret får vila på axlarna. Frisyren är sådär snyggt avslappnad som vi bara drömmer om att få till (varje dag).

Scarlett Johansson

3. Scarlett Johansson fick en hel värld att skicka WOW när hon lät lockarna falla. Sedan dess har hon blivit kortare om sidorna och klär verkligen upp den vågade frisyren.

Jennifer Lawrence

4. Jennifer Lawrence bevisar att allt klär en skönhet när hon det senaste året experimenterat med en rad frisyrer. Vi gillar den blonda varianten med kortare hår baktill.

Tyra Banks

5. Att Tyra Banks klär i (typ alla) frisyrer är inte så konstigt med hennes supermodell-gener. Vi gillar den här feminina frisyren där luggen får vara i fokus.

Malin Akerman

6. Malin Åkerman ramar in ansiktet med hjälp av snelugg och en uppklippt frisyr som skriker attityd. Tufft och helt rätt 2016.

Miley Cyrus

7. Miley Cyrus varvar sombre med en bob. Sombre är ett alternativ till ombre som ger en solkysst känsla med hjälp av inramade slingor där din egen hårfärg bevaras mellan slingorna. Naturligt och effektfullt på samma gång.

WEB_INRIKES

8. Linda Bengtzing står för årets mest vågade frisyr (som kanske inte passar alla) men definitivt är helt rätt för den som vågar sätta ansiktet i fokus, på riktigt!

 Foto: Scanpix 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che