Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Vårboosta huden med serum – 5 favoriter som ger fukt och lyster

Ge ansiktet en välbehövlig vårboost med ett härligt och effektivt serum, som återfuktar och ger lyster åt vilken vintertrött hy som helst. Metro Mode tipsar vi om sex lyxiga och välgörande serum, som ger ansiktet en rejäl dos kärlek efter en lång, kall vinter. Satsa på en härlig variant som fyller på med fukt och ger en perfekt grund för vårens makeup.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Efter en lång, kall vinter längtar vi efter sol och värme! Och så här i gränslandet mellan kyla och vår förtjänar hyn lite extra kärlek och omtanke. För att råda bot på torrhet och ge ny lyster åt trött vinterhy är ett välgörande och effektivt serum perfekt att tillsätta till din hudvårdsrutin. Serum går djupare in i huden och används under ansiktskrämen för att ge en extra fuktboost. Precis vad ansiktet behöver just nu, med andra ord.

Vi har valt ut flera typer av serum som till exempel innehåller egenskaper som är återfuktande, ger näring och reducerar linjer samt lämnar hyn med ett fint och hälsosamt glow.

Här har vi samlat några av våra favoriter som boostar ansiktet med fukt i vår!

Fuktbooster som ger 24h återfuktning KÖP

Fuktbooster som ger 24h återfuktning

En långtidsverkande fuktboost som bland annat innehåller hyaluronsyra. Minimalistisk formula med lätt gelkonsistens. Reducerar fina linjer. Täpper inte till porerna. Fungerar som fuktcreme och/eller som komplement till övrig hudvårdsrutin. Perfekt under make-up och passar alla hudtyper, även känslig hud.

Eucerin Hyaluron Filler Moisture Booster.

Pris: 199 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Återfuktande och vårdande serum som mjukgör och ger mogen hud fin lyster KÖP

Återfuktande och vårdande serum som mjukgör och ger mogen hud fin lyster

Ett ansiktsserum med anti age-egenskaper, som ger en riktig fukt- och vitaminboost till huden. Ger extra näring, spänst och återställer hudens elasticitet och smidighet. Rekommenderas från 40 år.

Apolosophy Pro-Age Rosé Serum.

Pris: 123 kronor.

KÖP

Nästa bild
Serum som återfuktar och gör hyn mjuk KÖP

Serum som återfuktar och gör hyn mjuk

Ansiktsserum som ger intensiv återfuktning. Innehåller karbamid och hyaluronsyra som slätar ut fina linjer och gör hyn mjuk och spänstig. Oparfymerad.

L300, Face Serum.

Pris: 129 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

 

KÖP

Nästa bild
Fuktgivande serum som ger lyster KÖP

Fuktgivande serum som ger lyster

Vintertrött hy får ny och fin lyster med denna booster. Applicera efter rengöring som ett första steg i din hudvårdsrutin för en mer motståndskraftig hy.

VICHY, Minéral 89.

Pris: 249 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Återfuktar och ger näring till huden KÖP

Återfuktar och ger näring till huden

Anti age-serum som återfuktar och ger näring till huden. Innehåller en hög koncentration av funktionella anti age-ingredienser som motverkar hudens åldrande och reducerar fina linjer.

EMMA S, Ageless serum.

Pris: 389 kronor.

Finns även hos Meds!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!