instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Världens mest populära sminkprodukter – de toppar listan

Av: Metro Mode

Vilket är världens mest eftertraktade läppstift? Svaret får vi i Lookfantastics sammanställning över de mest populära skönhetsprodukterna globalt sett – spana in produkterna som toppar listan här!

Foto: Instagram @ginemargrethe

Vilka är de mest populära skönhetsprodukterna i världen? Det bestämde Lookfantastic sig för att ta reda på i en undersökning. Efter att ha analysterat Google-sökningar gällande 30 olika typer av produkter i 2020 kom de fram till följande:

1. Läppstiftet Velvet Teddy från MAC Cosmetics var den mest populära produkten i sin kategori i hela 46 länder, däribland Storbritannien, Kina och USA. Intressant nog innehar MAC-produkter tre platser på topp tio-listan, så detta är tveklöst ett universellt omtyckt märke.

2. De ständigt chica fransyskorna (och fransmännen!) tycks älska mascaran They’re Real Lengthening från Benefit som utlovar långa, vackra ögonfransar. De är i gott sällskap: denna mascara toppade nämligen sökningarna i 21 länder världen över.

3. En annan produkt som är omåttligt populär globalt sett är Dipbrow eyebrow product från Anastasia Beverly Hills, som visade sig vara den föredragna skönhetsprodukten i sitt slag i hela 20 länder.

Spana in världens mest populära skönhetsprodukter här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår