Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Vårsäkra makeup-looken med Evelina Andersson

Du är definitivt inte den enda som känner dig glåmig efter vinterns mörka och kalla månader. Men du kan vara lugn, makeup-artisten Evelina Andersson guidar dig genom vårens finaste look!

varsakra-lookenFoto: Evelina Andersson

Evelina Andersson jobbar som frilansande makeup-artist och är ett superproffs vad gäller skönhet. Behöver du tips på hur du fixar en vårfräsch makeup-look? Nedan hittar du sex grymma knep som Evelina delar med sig av.

Brun utan sol

Vid den här årstiden är min hud väldigt blek så jag brukar regelbundet (cirka en gång i veckan) använda mig utav brun utan sol-produkter. Det är superviktigt att du innan applicering skrubbat och återfuktat huden ordentligt för att minimera risken att bli fläckig.

“Glow-prepp”

Jag älskar allt som har med lyster att göra, så därför är det inte så konstigt att jag äger många lysterprodukter! Min absoluta favorit just nu är By Terrys CC Illuminating serum. Under mina ”bra-hud-dagar” skippar jag foundation och använder bara lysterserum och lite concealer under ögonen, på hakan och även runt näsvingarna. Min favorit sedan många år är Magic Concealer från Helena Rubinstein.

Sätt färg på kinderna

Förutom bronzer tycker jag att det är superhärligt att jobba in en lystrig rouge i rosiga toner på kinden. Detta får makeupen att poppa lite extra! Jag brukar även svepa samma borste över ögon-locket och upp mot globlinjen för att ge ett extra lyft åt ögat.

Rama in ögonen naturligt

Jag älskar att rama in min fransrad genom att markera med en kajalpenna. Det gör att fransarna känns fylligare och att din blick känns mer intensiv. Detta gör jag med en mörkbrun eller grå vattenfast penna som jag applicerar på den inre vattenlinjen vid den övre fransraden och ordentligt mellan fransarna. Avsluta med att böja upp fransarna och applicera din favoritmascara.

Återfuktade läppar

Ett vanligt fenomen efter vinterns kyla är torra läppar. Så mitt tips till dig: återfukta med läppbalsam! Min absoluta favorit som jag nästan inte kan leva utan heter Panthenol Ceutic från hudvårdsmärket Dermaceutic. Den följer mig vart jag än går.

Fuska till fräknarna

Jag älskar när mina naturliga fräknar kommer fram. Men mina dyker inte upp förrän solen gjort sitt. Tack och lov finns det dock många enkla sätt att fuska till sig fräknarna. Dutta in valfri mängd fräknar och gå över med fingret innan det hinner torka för att dämpa ner tonen något.

Brun utan sol – Ida Warg KÖP

Brun utan sol – Ida Warg

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Concealer – Helena Rubinstein KÖP

Concealer – Helena Rubinstein

Pris: 350 kronor.

Finns i 3 nyanser!

KÖP

Nästa bild
Läppbalsam – Dermaceutic KÖP

Läppbalsam – Dermaceutic

Pris: 345 kronor.

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Rouge – IsaDora KÖP

Rouge – IsaDora

Pris: 129 kronor.

Finns i 9 nyanser!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!