Skönhet

Vi listar frisyrerna som får håret att se fylligare ut!

Vi är många som drömmer om tjockare hår men som ogärna håller efter påkostade hårförlängningar. Tro det eller ej, men rätt frisyr kan faktiskt ta dig och ditt hår en lång väg. Nedan listar vi frisyrerna som får ditt hår att se både tjockare och fylligare ut!

Foto: Instagram @basicstouch/@matildadjerf

Hårtrender kommer och går, och vissa hårfärger passar bättre till vissa årstider. Men oavsett vilka trender som råder så letar nästan alltid de med tunt hår efter den bästa frisyren. Med rätt produkter och rätt frisyr kan du komma lång väg, frågan är bara vad du ska be om hos frisören. Nedan hjälper vi dig vidare!

Källa: Who What Wear

1. Trubbig bob

1. Trubbig bob

Att få bort de tunnaste och längsta hårtestarna, som gärna förstärker känslan av tunt hår, är ett vinnande koncept om håret ska se tjockare ut. En trubbig bob fungerar även på de tunnaste hår och kommer ge en illusion av tjockare och fylligare hår på grund av sin längd och form.

Foto: Instagram @missenocha

Nästa bild

Foto: Instagram @naaomiross

Nästa bild

Foto: @basicstouch

Nästa bild
2. Uppklippt

2. Uppklippt

Att klippa upp håret är ett annat sätt att trolla bort känslan av tunt hår. Genom att lägga håret i olika etapper väcks också fallet till liv och ger en illusion av tjockare hår med volym.

Foto: Instagram @sabinasocol

Nästa bild

Foto: Instagram @aysha.sow

Nästa bild

Foto: Instagram @millakuoksa

Nästa bild
3.  Pixie-frisyrer

3. Pixie-frisyrer

En snygg kortklippt pixie-frisyr är ett annat säkert kort för den med tunnare hår. När håret är kortklippt spelar det inte så stor roll om håret är tjockt eller tunt. En pixie-frisyr är dessutom enkel att stylea och hålla efter.

Foto: Instagram @inthing_

Nästa bild

Foto: Instagram @alyssaIinthecity

Nästa bild

Foto: Instagram @lenafarl

Nästa bild
4. Gardinlugg

4. Gardinlugg

Ett vanligt missförstånd är att lugg kan få tunnare hår att verka tunnare. I själva verket kan luggen väcka håret till liv och en luftig gardinlugg ger lättare en känsla av volym.

Foto: Instagram @jeannine.roxas

Nästa bild

Foto: Instagram @couturekulten

Nästa bild

Foto: Instagram @sabotaj

Nästa bild
5. Uppklippt och urklippt

5. Uppklippt och urklippt

En mjuk och feminin look kan du få genom att både klippa ur och klippa upp håret i en modern variant av den klassiska hockeyfrillan. En frisyr som inte bara trendar just nu utan dessutom lämpar sig väl för den med tunt hår.

Foto: Instagram @caitlinmiyako

Nästa bild

Foto: Instagram @ciaracherise

Nästa bild

Foto: Instagram @matildadjerf

Nästa bild
6. Hästsvans

6. Hästsvans

En hästsvans kräver minimalt med arbete men är samtidigt ett oerhört enkelt sätt att fuska fram tjockare hår. Genom att samla allt ditt hår i en och samma tofs ser håret tjockare ut och du kan dessutom förstärka texturen med hjälp av lite spray eller mousse.

Foto: Instagram @symphanisoto

Nästa bild

Foto: Instagram @nnennaechem

Nästa bild

Foto: Instagram @andreasteen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!