Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Victorias Secret-modellen avslöjar sina 6 bästa skönhetstips

Det finns kanske ingen vi hellre skulle ta emot skönhetstips av än fantastiskt vackra Sara Sampaio – den portugisiska Victorias Secret-modellen med ett glow som gör oss avundsjuka alla dagar i veckan. Lika snygg i mörkt gotiskt läppstift och slickad hästsvans, lika snygg är hon osminkad i strandrufsigt hår. Till ELLE delar hon med sig av sina bästa skönhetstips – vi tackar och tar emot och delar vidare!

Foto Jan Sauerwein/face to face/REX/Shutterstock

Källa ELLE UK

1. Tvätta håret varje dag KÖP

1. Tvätta håret varje dag

“Jag jobbar nästan varje dag och när jag kommer hem har jag många produkter i mitt hår. Jag hatar att gå och lägga mig med håret smutsigt av produkter, för när de kommer i kontakt med min hud får jag utslag, så jag brukar alltid ta en dusch på kvällen innan jag lägger mig. Om du är lat och känner att du kan vänta en dag med att tvätta håret, gör en slarvig hästsvans och använd torrschampo för textur. “

Trio från Kérastase, 620 kronor. Köp här. (Nedsatt 15%)

KÖP

Nästa bild
2. Highlighter KÖP

2. Highlighter

“Jag älskar verkligen highlighter, och Benefit Watt’s Up. När jag går på events säger jag alltid “mer highlighter!”. Innan jag lämnar huset applicerar jag alltid lite till. Om du inte har tid att göra en full sminkning, så applicera lite highlighter på kinderna, under ögonbrynsbenet och i ögonvrån. Det ljusar upp ditt ansikte och gör att du ser fräsch ut! Det är det bästa tipset jag lärt mig och alltid använder. 

Benefit Watt’s Up 304 kronor. Köp här. 

KÖP

Nästa bild
3. Kroppsbehandlingar KÖP

3. Kroppsbehandlingar

“Jag går ofta på massage. Jag gör inte ansiktsbehandlingar eftersom jag tror på ”less is more”. Jag är en ängslig och stressad person, så mina axlar, nacke och rygg blir väldigt stela och gör ont, så jag måste få massage. Jag har en fysioterapeut som ofta ger mig fotmassage. Det är inte så avslappnande som andra tror. Det gör ont, men efteråt känns det som om du har en ny kropp!”

Boka din nästa behandling här eller köp ett presentkort till någon du bryr dig om.

KÖP

Nästa bild
4. Hårolja KÖP

4. Hårolja

“Jag älskar Moroccanoil Treatment Original. Jag använder det varje dag, oftast efter duschen och även efter att jag duschat på kvällen. Jag har faktiskt använt det i i flera år innan jag blev ambassadör. Jag reser alltid med en liten reseförpackning.” 

Moroccanoil 419 kronor. Köp här. 

KÖP

Nästa bild
5. Mixa stila KÖP

5. Mixa stila

“Vad jag älskar med röda mattan är att du kan testa så många olika saker – du kan helt förändra din stil. Ett tag hade jag ofta strikt, rakt hår. På senaste tiden har jag älskat att variera mig. Jag har vackra vågor eller en hög hästsvans för någonting mer dramatiskt.”

KÖP

Nästa bild
6. Skönhetsrutiner på sommaren KÖP

6. Skönhetsrutiner på sommaren

“På sommaren är huden ute mer så då fuktar jag den verkligen och försöker kompensera för min lata vinter. Jag brukar klippa mitt hår lite kortare eftersom det är så varmt. Och jag bär solskydd. Jag brukar använda Moroccanoil Face Lotion och applicera det över hela kroppen, även fast jag lätt blir solbränd så bränner jag mig lätt också.”

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!