instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

10 virala skönhetsprodukter som är värda hypen

Av: Metro Mode

När sminkprodukter blir virala på TikTok ställer vi oss alla säkert samma fråga: är de lika bra som de verkar? Här är produkterna som faktiskt lever upp till hypen, enligt makeup-artisten Kellsie Bain.

Foto: Instagram @kellsiebainmakeup

TikTok kryllar av tips gällande smink och skönhet, men är de produkter som blivit virala på plattformen lika bra som de verkar – eller har det helt enkelt uppstått en överdriven hype kring dem? Makeup-artisten och TikTokern Kellsie Bain bestämde sig för att göra en video med populära sminkprodukter som hon anser vara väl värda pengarna.

Här är 3 virala sminkprodukter som Bain menar lever upp till hypen:

1. Pro-Collagen Cleansing Balm från Elemis

“Jag köpte det och jag har nästan använt upp det, jag använder det varenda dag”, säger Bain.

2. Liquid Blush från Rare Beauty

“Om du vill ha något som håller länge i ditt kit är det här jättebra. Jag gillar verkligen den här produkten”, säger Bain.

3. Liquid Blush från NARS

“Det här är en av mina personliga favoriter, jag har använt den i åratal”, säger Bain. “Jag använder den på nästan alla mina klienter och resultatet blir så vackert.”

Spana in Bains video och rekommenderade produkter här nedan – samt andra produkter som har blivit populära på TikTok!

@kellsiebainmakeup Reviewing viral beauty products 💗 #beautytips #beautytok #makeupartist #viraltiktok #makeupproducts #blush #honestreview ♬ original sound – Kellsie Bain

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår