Skönhet

Hon visar upp den misslyckade frisyren – och igenkänningsfaktorn är skyhög

I en video som blivit viral på TikTok vädrar användaren Rosa Gonzalez sin djupa besvikelse efter ett misslyckat besök hos frisören – och visst vet vi alla hur det känns! Spana in det virala klippet här.

Foto: TikTok @rosaamazapan

Få saker är värre än att gå hem missnöjd efter ett besök hos frisören. En som nyligen var med om just detta är TikTokern Rosa Gonzalez, som i juli publicerade ett klipp där hon tårögt berättar om en misslyckad klippning.

“Värsta klippningen i mitt liv”

Gonzalez börjar med att berätta att hon aldrig tidigare har filmat sig själv när hon gråter eftersom hon tycker att det är ett konstigt beteende:

“Men här är jag, gråtande… för att jag har fått den värsta klippningen i mitt liv”, säger hon och visar upp håret, som ser ut att vara ojämnt klippt med längre slingor kring ansiktet. “Det är så dåligt, vad är det här?”

I videon, som i skrivande stund har 123 tusen visningar, berättar TikTokern att frisörbesöket skulle vara hennes belöning efter ett prov.

“Det här är min j-a belöning”, säger hon. “Hur löser jag det här?”

I kommentarsfältet har flera följare försökt ge råd till Gonzalez om hur hon kan reparera skadan. En person råder henne att be en annan frisör att klippa håret i subtila lager, medan andra tipsar om hårförlängningar.

Spana in klippet här nedan!

@rosaamazapan Sorry for the ugly crying and the cussing but mostly sorry for letting you guys see this terrible haircut! Tag @Brad Mondo!#worsthaircutever #haircutfail #howdoifixthis #fml #badhairday #CVSPaperlessChallenge #hairdisaster #bradmondo #viralhaircutfail #salonfail #bradmondosaveme ♬ original sound – rosaamazapan

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!