Skönhet

Yasmine gjorde fillers i käken – vill varna andra

För många unga kvinnor är fillers något som gör att de känner sig mer självsäkra – men för TikTokern Yasmine Atris blev resultatet helt annorlunda än hon tänkt sig. Nu vill hon varna andra för fillers i käklinjen.

Foto: Instagram @yasmine.atris

Fitness-coachen Yasmine Atris – @yasmine.atris på TikTok – är en av de många kvinnor som provat på fillers för att påverka sin ansiktsform. Men kort efter att ha injicerat fillers i käklinjen ångrade hon sig bittert.

“Såg maskulin ut”

Det var i slutet av juli som Yasmine Atris laddade upp en video på TikTok där hon berättade om sin erfarenhet av fillers i käklinjen. I klippet, som har över 130 tusen visningar på plattformen, varnar Yasmine sina 44,8 tusen följare för ingreppet.

Yasmine berättar att kvinnan som utförde ingreppet påstod att det skulle få hennes ansikte att se smalare ut. Kvinnan rekommenderade även en olöslig filler – något som Atris menar var ett stort misstag:

“Det löses inte upp i ansiktet och om du inte gillar resultatet kan du inte ta bort det. Det var precis det som hände mig och jag fick lida för det i två år”, berättar hon.

Yasmine menar att resultatet inte alls klädde henne: enligt henne såg käken oproportionerligt markerad ut i förhållande till resten av ansiktet, vilket gjorde att hon såg mer maskulin ut.

“Det är inget fel på en kvinna som har en mer maskulin käklinje – det är vackert, det med. Men det passar inte mitt ansikte för jag har högre kindben och det ser konstigt ut”, säger Yasmine.

Som om detta inte vore nog lade hon nästa dag märke till att ena sidan av ansiktet stack ut mer än det borde. Kvinnan som utfört ingreppet hävdade att detta skulle försvinna med tiden – något som aldrig skedde.

“Mitt ansikte såg asymmetriskt och hemskt ut i två år”, säger Yasmine. “Det förstörde mitt självförtroende.”

Kolla in Yasmins video här nedan!

@yasmine.atris Youve been warned 🤯 #fyp #jawfiller #fillerhorrorstory ♬ original sound – yasmine.atris

Källa: The Sun

Foto: Instagram @yasmine.atris

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!