Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Rockande nyhet på parfymhyllan

158
 
 
När Saint Laurent lanserade sin första OPIUM-parfym 1977 hade han en elegant, snygg, självsäker, intelligent och enastående kvinna med unik utstrålning i åtanke. Han ville att parfymen skulle matcha en kvinna som rörde sig i mer sofistikerade kretsar och som alltid lämnar kvar ett avtryck efter att hon har lämnat. Nu, eller rättare sagt i mitten av oktober, lanserar Yves Saint Laurent Beauty med Hedi Slimane i spetsen, en ny doft i OPIUM-familjen döpt till ”Black Opium” som andas nytänk och rock’n’roll.
 
Black Opium är skapad av fyra kända stjärnparfymörer, Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp och Medan Honorine Blanc, som alla har fått bidra med sin unika expertis. Parfymen som känns modern, rockig, lekfull men samtidigt seriös består av toppnoterna mandarinessenser, rosépeppar och päron. Av hjärtnoterna apelsinblomma, tuberose och sambac jasmin. Och av basnoterna vanilj, kaffe-ackord, cederträ och patchouli. Den nya doften är ett radikalt steg bort från den klassiska Opium parfymen som lanserades på 70-talet och är om du frågar oss en efterlängtad parfym för den yngre målgruppen.
 

 
– Caroline Sandström

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Man
Marcus Schuterman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig