Nöje

Will Smith bekräftar att han och Jada Pinkett Smith lever i en öppen relation

Will Smith har varit gift i 23 år. Nu avslöjar han att relationen till frun Jada Pinkett Smith är en öppen relation.

Foto: Screenshot Instagram @willsmith

I en intervju med GQ berättar Smith ärligt och öppenhjärtigt om relationen till Jada Pinkett Smith. Paret har haft många diskussioner om det perfekta sättet att leva som par och under en stor del av tiden tillsammans har de levt monogamt.

Romantiskt involverad med andra

Nu berättar han dock att de båda varit romantiskt involverade med andra. “Jada trodde aldrig på ett konventionellt äktenskap”, säger Smith i intervjun. “Jada hade familjemedlemmar som ingick i okonventionellt förhållande, så hon växte upp på ett sätt som var annorlunda än hur jag växte upp.” Tidigare i år berättade Jada i “Red Table Talk” att hon varit romantiskt involverad med en annan man när paret för några år sedan varit separerade och planerat att gå skilda vägar.

“Jag föreslår inte vår väg för någon”

Will Smith säger däremot i intervjun att “Jag föreslår inte vår väg för någon”, men att han samtidigt inte tycker att äktenskap ska kännas som ett fängelse. “Erfarenheterna av de friheter som vi har gett varandra och det ovillkorliga stödet, för mig, är den högsta definitionen av kärlek”, säger han.

Foto: Instagram @willsmith

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!