Nöje

Jultomten får en pojkvän i norsk reklam för posten – se den här!

Norska posten firar i sin senaste reklam HBTQ-rättigheterna i landet genom en reklamfilm där jultomten får en pojkvän. Reklamen påminner mer om en kortfilm, se den rörande berättelsen här nedan!

Reklamen har väckt uppmärksamhet i flera länder då den berättar om en romans mellan jultomten och en man vid namn Harry. Reklamen har fått titeln “When Harry met Santa” och har redan blivit en omtalad succé.

“Att älska den man vill”

I filmen ser vi Harry gå upp för att hämta ett glas vatten på julafton och till sin förvåning möter han jultomten i sitt vardagsrum. Det uppstår attraktion mellan de två männen och en relation utvecklar sig år efter år under den lilla korta stunden på julafton. Tack vare posten kan jultomten till sist ägna sin kärlek lite extra tid.

Bakom reklamfilmen, som snabbt blivit viral, står norska posten som vill fira HBTQ-rättigheterna i landet. I slutet av reklamfilmen står det skrivet “2022 är det 50 år sedan det blev lagligt att älska den man vill i Norge.” Spana in filmen med en rejäl dos kärlek och julstämning här nedan!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!