Nöje

Nicole Falciani har gjort slut med pojkvännen Adem Berisha

Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berishs har gjort slut. Det berättar Nicole i sin podcast Skilda Världar.

Foto: Instagram @nicolefalciani

Det var i början på juli som Nicole Falciani berättade i podcasten Skilda Världar, som hon driver tillsammans med vännen Anna Pankova, att hon gick igenom en tuff tid i livet.

“Jag vill inte gå in på detaljer och så nu, men mitt liv är lite upp och ner”, berättade Falciani i avsnittet.

I det senaste avsnittet av sin podcast berättar alltså Falciani nu att paret har gått skilda vägar för några månader sedan. “Jag älskar honom jättemycket fortfarande men vi kan inte vara tillsammans” säger hon i podcasten.

“Det säger ju alltid liksom psykologer att det svåra med ett uppbrott är egentligen sällan själva uppbrottet det svåra är ju allt man har drömt och fantiserat om. Alltså att det här huset vi skulle bli gamla i, eller den här resan vi skulle göra när hon blir äldre eller vår första gång där. Det är alla de här sakerna man har föreställt sig som det som är tuffast.för att alla de drömmar bara kraschar ju och kommer aldrig finnas.”

Flyttade till drömlägenheten i våras

Falciani är uppvuxen i Stockholm men bor numera i Italien. I november förra året skrev sig Falciani och Adem Berisha på kontraktet för sin “drömlägenhet” i Rom, och på Instagram framkommer det att de fick nycklarna till sitt hem i april i år. Paret har tillsammans dottern Siena, som föddes i januari 2023.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!