Nöje

Taylor Swift stöttar Kamala Harris i presidentvalet

Det har länge spekulerats kring hur världsartisten Taylor Swift ska ställa sig i presidentvalet. Hittills har hon inte tagit ställning men efter nattens debatt gick hon ut i ett inlägg på sociala medier där hon valde att stötta Demokraternas presidentkandidat Kamala Harris.

Foto: Instagram @taylorswift/Shutterstock

Artisten Taylor Swift kan ha ett visst inflytande över det amerikanska presidentvalet, inte minst på grund av hennes enorma följarskara på Instagram som består av 283 miljoner människor. Taylor Swift var i det senaste presidentvalet 2020 öppen med sitt stöd för President Joe Biden och vicepresident Kamala Harris, men hittills har har hon inte tagit ställning i årets valkamp.

Men efter nattens debatt mellan Demokraternas Kamala Harris och Republikanernas Donald Trump gick Taylor Swift ut med ett inlägg där hon skriver: “Jag röstar på Kamala Harris för att hon slåss för de rättigheter och sakfrågor jag tror behöver en krigare som slåss för dem. Jag tycker att hon är en begåvad ledare med stadig hand och jag tror att vi kan åstadkomma så mycket mer i det här landet om vi leds av lugn snarare än kaos”, skriver hon.

Skickar en känga till vicepresidentkandidaten JD Vance

I inlägget passar hon också på att skicka en känga till Republikanernas vicepresidentkandidat JD Vance. Vance, som tidigare har beskrivit Kamala Harris och demokraterna som en “grupp barnlösa kattkvinnor som är missnöjda med sina liv”, fick en rejäl pik av Swift. Hennes inlägg har en bild på henne själv tillsammans med en av hennes katter och hon signerar även inlägget med: “Taylor Swift, barnlös kattkvinna.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!