Nöje

Tareq Taylor och Sofia Ståhl bygger skärgårdshus i nytt tv-program

Nyligen meddelade paret att de väntar barn – men det är inte bara det som står på agendan! Tareq Taylor och Sofia Ståhl förverkligar också drömmen om ett skärgårdshus i ett kommande tv-program.

Foto: Kanal 5

Kändiskocken Tareq Taylor och hälsocoachen Sofia Ståhl hittade kärleken i varandra för tre år sedan i tv-programmet “Lyckomaten”, och den har blomstrat sedan dess!

Nyligen gick paret ut med att de väntar sitt första gemensamma barn, och det är inte den enda stora nyheten som paret bär på. De har också valt att ta sig an en skärgårdsdröm i Stockholm, något som kommer att visas i tv.

Rustar upp skärgårdsvilla

Paret ska nämligen rusta upp en gammal skärgårdsvilla till en klassisk grosshandlarvilla med tidstypiska detaljer, bageri, hönsgård, trädgårdsland och vinkällare. “Det här är kul, både jag och Sofia gillar att kavla upp ärmarna när vi ger oss in i det okända och vi har ju storslagna planer för bygget. Och vi har bestämt oss för att göra det här tillsammans – helt på egen hand. Det är en otroligt spännande tid, nu utmanar vi oss själva minst sagt”, säger Tareq i ett pressmeddelande.

Inte bara frid och fröjd

Men programmets producent, Ulrika Bokstad, utlovar inte bara frid och fröjd i processen. Tvärtom menar hon att tittarna också kommer att få se både slitningar och meningsskiljaktigheter mellan paret när det gäller bygget. “Tareq ser inte problem med att bygga hus själv och Sofia låter sig ryckas med men förblir mer realistisk. Vi är oerhört stolta över att få bjuda in tittarna på deras spännande resa mot skärgårdsdrömmenn, där de helt transparent och generöst delat sitt liv med oss”, säger hon.

Programmet kommer ha premiär våren 2025 på Kanal 5 och Max.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!