Nöje

Perla Malmberg om “elaka” influencern: “Aldrig känt mig så utsatt”

Den senaste månaden har Perla Malmberg haft flera obekväma möten med en icke namngiven influencer, det berättar hon på TikTok. “Hon börjar putta mig. En 35-åring börjar alltså putta mig”, säger hon.

Foto: TikTok

Det var i början av september som Perla Malmberg – dotter till Claes Malmberg – delade ett klipp på TikTok där hon diskuterade “dryga” influencers.

“Fattar inte hur man kan vara så otrevlig”

I videon berättar Perla att hon hade varit på sitt “första event” i Stockholm där hon hade tagit tillfället i akt att hälsa på de som närvarade:

“Jag tog som en självklarhet att man går runt och skakar hand med alla man inte har träffat”, säger hon. “De flesta var gulliga och trevliga.”

När TikTok-profilen skulle hälsa på två personer som stod utomhus gick det dock inte lika lätt:

“De var så otrevliga”, säger Malmberg, som menar att tjejerna tittade snett på henne. “Jag fattar inte hur man kan vara så otrevlig. De typ skrattade åt att jag ens hade kommit fram […] jag har aldrig känt mig så utsatt. De var verkligen bara elaka.”

@thequeenpearl123

Värsta jag varit med om. Aldrig känt mig så snead?

♬ originalljud – Perla
@thequeenpearl123

Världens värsta människa❤️

♬ originalljud – Perla

“Hon började putta mig”

Man skulle kunna tro att historien slutar där, men denna vecka möttes Perla och personen som hon kallar för “den elaka influencern” på nytt. Denna gång sprang de på varandra på Rockbjörnen, som ägde rum i onsdags.

I ett nytt TikTok-klipp berättar Malmberg om mötet:

“Hon går fram till mig och säger: ‘Tjejer kan ni flytta på er’. Och jag bara: ‘Nej du kan ta den vägen där’, och fortsätter prata.”

Lite senare ska influencern ha kommit tillbaka och sagt att hon “inte ens” visste vem Perla var, varpå TikTok-profilen svarade:

“Jag bara: ‘Okej du kan fortsätta slicka röv upp till toppen jag bryr mig inte’.”

Efter detta urartade situationen något:

“Hon börjar putta mig. En 35-åring börjar alltså putta mig. Jag skrattar ju bara, jag tycker att det är jättekul.”

Malmberg hävdar att kvinnan fortsatte putta på henne och sedan kallade på vakten, som enligt Perla var en av influencerns bekanta. Hon säger att även vakten puttade på henne, och att hon till sist gick in på toaletten för att undslippa situationen.

“Blir arg”

I kommentarsfältet är det många som uppmanar Malmberg att säga vem influencern är. Många visar också att de står på hennes sida:

“Blir så arg att man gör såhär mot människor. Det är liksom ej bara att vara otrevlig? Också använda någon i maktposition för att få sin vilja igenom. Du är bäst”, lyder en kommentar.

Andra menar att de delvis kan förstå influencern:

“Hade också blivit kränkt om jag ville gå förbi men nån säger nej gå ett annat håll, däremot är det ju väldigt överdrivet att börja putta någon.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!