Nöje

Julia Franzén berättar om relationen till alkohol – “svårt att sluta”

Influencern Julia Franzén gästade nyligen podcasten “Nemo möter en vän” där hon berättade om sina svårigheter att hantera alkohol. “Det är svårt att sluta dricka”, säger hon i podcasten.

Foto: Instagram @juliafrantzen

Tv-profilen och influencern Julia Franzén gjorde sig först känd som Bachelorette för några år sedan, men sedan en tid tillbaka är hon tillsammans med Bingo Rimér. När hon nyligen gästade Nemo Hedéns podcast “Nemo möter en vän” berättade hon om att hon kan tycka att det är svårt att tacka nej till alkohol.

Vill försöka sluta helt

Julia Franzén berättar att hon oftast kan hantera alkohol men att det ibland blir för mycket. “Det är svårt att sluta dricka. Det är som att jag alltid måste ha någonting i glaset, så blir det för mycket. Sedan kan jag ju såklart hantera det ibland, men många gånger blir det för mycket.”

Hon har dock inga problem att ta ett glas då och då, som till maten eller liknande, men hon dricker inte ensam. “Men när man ska ut och det är fest, det är då det ofta blir för mycket”, säger hon och tillägger att hon vill försöka sluta helt med alkoholen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!