Nöje

Lana Del Rey har gift sig med alligatorguiden

Lana Del Rey har gift sig! Enligt Daily Mail har artisten sagt “ja” till sin kärlek, alligatorguiden Jeremy Dufrene, under en ceremoni i Louisiana.

Foto: Shutterstock

I augusti började ryktet gå att Lana Del Rey var i ett förhållande med Jeremy Dufrene – som till vardags jobbar som alligatorguide – när de två syntes hålla hand på en festival i Leeds.

Det framkom snart att paret hade känt varandra i flera år: redan 2019 delade Del Rey bilder av Dufrene på Facebook efter att hon hängt med på en av hans guidade turer i Louisiana.

Fick vigseltillstånd tidigare i veckan

Hur länge Del Rey och Dufrene har varit ett par är oklart då popstjärnan har haft flera andra relationer sedan hon och Dufrene först träffades 2019, men enligt TMZ kallade sångerskan guiden för “min kille” i ett inlägg på Instagram i maj.

Nu pekar allt på att paret är gifta! I bilder som Daily Mail publicerat syns Dufrene, iförd svart kostym, och Del Rey, iförd vit klänning och blått hårband, njuta av sin bröllopsdag i Des Allemandes, Louisiana. I andra bilder tycks sångerskan ledas fram till altaret av sin far, Robert Grant.

Enligt tidningen sa paret “ja” till varandra under torsdagen. Nyheten kommer kort efter Peoples avslöjande om att Del Rey och Dufrene fick vigseltillstånd den 23 september, och därmed hade 30 dagar på sig att göra slag i saken.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!