Nöje

Anne Hathaway ber norsk journalist om ursäkt: “Tårögd”

Anne Hathaway är inte sämre än att hon kan be om ursäkt när hon begått ett misstag – något som en norsk journalist nyligen fick erfara efter att hennes misslyckade intervju med stjärnan blivit viral.

Foto: YouTube

Den norska nöjesjournalisten Kjersti Flaa har blivit något av en kändis sedan hennes mindre lyckade intervju med Blake Lively 2016 blivit viral.

Bad Anne Hathaway sjunga i intervju

I intervjun med Lively gratulerade Flaa skådespelerskan till hennes begynnande gravidmage (eller “bula” som hon kallade den). Lively gratulerade då sarkastiskt Flaa till hennes egen “bula” – en mindre lyckad kommentar, särskilt som Flaa i efterhand berättat att hon är infertil.

Detta är dock inte den enda gången som Flaa haft ett mindre lyckats möte med en kändis.

2012 intervjuade den norska journalisten huvudrollsinnehavarna i Les Miserables och fick då idén att be skådespelarna sjunga sina svar. Konceptet fungerade väl med Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne och Russel Crowe.

Någon som däremot inte uppskattade initiativet var Anne Hathaway:

“Jag kommer inte göra det men du är mer än välkommen att sjunga”, sa hon – och gav därefter påtagligt korta svar på journalistens övriga frågor.

“Hon hatade mig, låt oss vara ärliga”, säger Flaa i en video på sin YouTube-kanal. “Kanske var det lite för mycket att be henne att sjunga sina svar, men hon hade kunnat vara trevlig resten av intervjun.”

“Förklarade vad hon gick igenom”

Liksom intervjun med Lively har klippet med Hathaway blivit viralt – men till skillnad från Det slutar med oss-stjärnan har Hathaway kontaktat Flaa för att be om ursäkt för sitt beteende:

“Hon skickade ett långt mejl där hon förklarade vad hon gick igenom just då, när hon gjorde den här intervjun, och hon bad om ursäkt”, säger Flaa i ett inlägg på Instagram.

Journalisten berättar att mejlet nästan gjorde henne “tårögd” och att hon är tacksam över att stjärnan tog sig tid att kontakta henne.

“Vi bestämde att jag inte skulle dela med mig av innehållet men jag ville bara berätta vad hon gjorde, för jag tyckte att det var så fantastiskt”, säger hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!