Nöje

Skandaltalet i “Gift vid första ögonkastet” – intima detaljer och ordval

En ny säsong av “Gift vid första ögonkastet” är igång på SVT och under ett av bröllopen var det ett tal till en brudgum som fick många tittare att tappa andan. När vännen Thomas skulle beskriva programmets deltagare Nicklas blev det en hel del grova ordval och ett fokus som fick de flesta på plats att rodna.

Foto: Screenshot SVT

När brudgummen Nicklas skulle hyllas av kompisen Thomas i ett bröllopstal i “Gift vid första ögonkastet” valde han att fokusera på Nicklas mer intima kroppsdelar och även intima situationer.

Vågade ordval och detaljer

“Jag skulle ju kunna skryta om hur bra du är i sängen… på att sova… och att knulla. Eller så skulle jag kunna berätta om hur sjukt fin kropp du har – musklerna, proportionerna, funktionaliteten och även uthålligheten”, säger vännen i sitt tal. Han säger också att han skulle kunna försöka sig på att beskriva Nicklas “magnifika kuk”, men att han inte ska prata om detta av respekt för brudgummens föräldrar.

Det blir en uppenbart tryckt stämning under talet, och övriga bröllopsgäster ser påfallande ansträngda ut. Även bruden och brudgummen, som precis har träffats, ser ut att ha svårt att veta hur de ska reagera på orden.

“Var inte beredd”

Bruden Ninni berättar för Expressen att hon blev obekväm av talet, men sedan rörd när vännen bytte fokus och pratade om hur Nicklas är som person. “Man var inte beredd på att det skulle komma ett sånt typ av tal. Jag hade inte träffat någon av dem förut. Jag vet inte hur lång tid det kan ha gått, bara en, två timmar”, säger hon.

Ninni berättar också att hon själv inte är frispråkig på samma sätt och att det gjorde henne mer obekväm i situationen. “Men sen vände talet efter en stund till ett väldigt fint tal. Efteråt kom man ihåg att man fick en chock, men jag kom knappt ihåg vad han sa. Det blev bara ett väldigt fint och känslosamt tal efter en stund där jag kände att det här är ett tal som berörde mig väldigt mycket”, säger hon.

Uppskattade andra delar av talet

Brudgummen Nicklas berättar för Expressen att han reagerade på ordvalen men att han också uppskattade andra delar av talet. “Många är inte så bekväma med att prata sådär detaljerat eller använda sådana ord. Däremot på andra halvan av talet beskriver han mig mer som människa och det gör han på ett väldigt fint och smickrande sätt”, säger han.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!