Skönhet

7 supertrendiga hårfärger i höst

Hösten är årets stora inspirationsårstid – och det gäller även hår och hårfärger. Nedan listar vi sju supertrendiga hårfärger vi drömmer om när löven faller från träden!

Foto: Instagram @lauraharrier

Den kallare och mörkare årstiden är här och många är sugna på att välkomna årstiden med en ny hårfärg! Här finns det flera spännande färger och nyanser att prova på. Det finns alternativ både för den mer försiktige och den som vill ta ut svängarna!

Solros-blond

Ett sätt att hålla kvar i värmen under de kommande vintermånaderna är en hårnyans med varm ton. För tredje säsongen håller sig den varmgula solrosblonda nyansen kvar som en av de mest populära blonda nyanserna. Den varma nyansen får dessutom håret att se friskt och livfullt ut under en grå och färglös årstid.

Foto: Instagram @sabrinacarpenter

Cafe au lait

I den här supersnygga färgtrenden sker en kollision mellan blond och brunett, denna neutrala nyans som ligger någonstans mittemellan är en stor trend i höst och vinter. För många är det dessutom en hårfärg som ligger nära många naturliga nyanser och den är därför lätt att underhålla. Se bara till att färgtonen passar och kompletterar din hudton.

Foto: Instagram @haileybieber

The Olsen dip

Om du gillar lite nostalgi är detta trenden för dig! Dip-dye är tillbaka och får oss helt klart att tänka på tvillingarna Olsen. Det är inte en hård färgkant som gäller utan en mjuk övergång mellan mörkare botten och ljusare toppar.

Foto: Instagram @marktownsend1

Foto: Instagram @sofiagrainge

Vibro reds

Om du vill ta plats med ditt hår och låta det stå i centrum är den vibroröda helt klart en spännande väg att gå! Nu trendar den här röda nyansen med inslag av koppar som för tankarna tillbaka till 80-talet. Det är en vidareutveckling av Dua Lipas körsbärsröda/kolaröda hårfärg. Funkar både som ett mer drastiskt färgval men kan också bäras upp på ett mer sofistikerat sätt.

Foto: Instagram @jennychohair

Heritage blonde

För de som vill ha en subtil blond nyans är “Heritage blonde” vägen att gå. Den är neutral i tonen och de blondare inslagen ger ett avslappnat och naturligt intryck. Detta är en idealisk färg för den som gillar en naturlig och elegant look, eller för dem som vill gå mot det blondare utan tydlig utväxt. Den passar dessutom en mängd olika hudtoner då den är dämpad och neutral.

Foto: Instagram @sukiwaterhouse

Monobrown

Vill du gå mer mot en mörkare färgskala när kylan och vintern anländer är monobrunt ett coolt och trendigt sätt att göra det på. Om du dessutom färgar ögonbrynen i samma nyans kan du få en vacker och effektfull look. Glöm inte att satsa på glansgivande produkter.

Foto: Instagram @fionastiles

Florsockerblond

Vill du istället dra det långt åt andra hållet är det inte heller en dum idé att satsa på platinablond under den frostiga vintersäsongen!

Foto: Instagram @liamcurranhair

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!