Nöje

One Direction sörjer Liam Payne

Under onsdagen avled sångaren Liam Payne efter att ha fallit från en hotellbalkong i Buenos Aires, Argentina. Nu sörjer artistens tidigare One Direction-kollegor honom.

Foot: Shutterstock

Den tragiska nyheten om Liam Paynes död har skakat fans världen över.

Nu har One Direction-medlemmarna Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan och Harry Styles utfärdat ett gemensamt uttalande där de säger att de är “fullkomligt förkrossade” över Paynes bortgång.

“Med tiden, och när alla kan, kommer det finnas mer att säga”, skriver de enligt BBC. “Vi kommer ta oss tid att sörja och bearbeta förlusten av vår bror, som vi älskade djupt. Vi kommer sakna honom något fruktansvärt. Vi älskar dig, Liam.”

De flesta av medlemmarna har också skrivit egna hälsningar och hyllningar till Payne på Instagram.

Niall Horan

Niall hade nyligen träffat Liam, som kommit för att stötta honom på en konsert i Buenos Aires den andra oktober.

I ett inlägg på Instagram skriver Horan att Paynes bortgång inte känns “verklig” och att den typ av vänskap de hade “inte inträffar ofta i livet”.

“Jag känner att jag hade en sån tur som fick träffa honom nyligen. Jag visste tyvärr inte att efter att ha sagt hejdå och kramat honom den kvällen, skulle jag säga hejdå för alltid. Det är hjärtskärande”, skriver han.

Foto: Instagram @niallhoran
Foto: Instagram @niallhoran

Harry Styles

Harry Styles skriver att Liams “största glädje låg i att göra andra människor glada” och att hans “energi för livet” smittade av sig.

“Han var varm, stöttande och otroligt kärleksfull. Åren som vi tillbringade ihop kommer för alltid vara de som jag skattar högst i livet. Jag kommer alltid sakna honom, min underbara vän.”

Foto: Instagram @harrystyles
Foto: Instagram @harrystyles

Zayn Malik

Zayn Malik skriver att han “förlorade en bror” när Payne gick bort.

“Jag kan inte förklara vad jag skulle ge för att krama dig en sista gång och säga hejdå ordentligt och säga att jag älskade och respekterade dig djupt. Jag kommer bära alla minnen jag har med dig i mitt hjärta för alltid.”

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson skriver att han känner sig lyckligt lottad över att ha haft Liam i sitt liv, men att han kämpar med “tanken på att säga adjö”.

Han skriver att han är tacksam över att han och Payne kom varandra närmare sedan bandet gick skilda vägar och att han gärna hade delat scenen med honom igen.

Han nämner även sångarens son, sjuåriga Bear:

“Jag vill att du ska veta att om Bear någonsin behöver mig kommer jag att vara den farbror han behöver i sitt liv, och berätta historier om hur fantastisk hans pappa var.”

One Direction bildades i talangshowen The X Factor 2010. Bandet slog igenom globalt med hits som “What Makes You Beautiful”, “Story of My Life”, och “Night Changes”. 2016 gick medlemmarna skilda vägar och Payne inledde en solokarriär. Han släppte bland annat singeln “Strip That Down” 2017 och albumet LP1 “2019”.

Liam Payne blev 31 år.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!