Creative

5 kusliga filmer inför Halloween

Snart är den här, årets läskigaste helg. Creative tipsar om fem kusliga indiefilmer för att komma i rätt stämning.

Så klart vill vi bli lite skrämda när Halloween närmar sig och det bästa sättet att bli rädd på är ju genom en bra film. Här nedan hittar du filmerna som ger dig de perfekta obehaglighetskänslorna.

Donnie Darko

Donnie Darko

Indiefilm som innefattar tidsresor, asläskiga kaninmasker, en del tonårshångel och en alldeles utomordentligt vacker ung Jake Gyllenhaal.

Nästa bild
The Craft

The Craft

Om ett tjejgäng som går på en katolsk high school och börjar praktisera häxkraft på fritiden. Nittiotalfeeling upphöjt i hundra med skotskrutiga minikjolar, dr martens och svarta choker-halsband.

Nästa bild
What we do in the Shadows

What we do in the Shadows

Nyzeeländsk mockumentär om 4 vampyrer som gör sitt bästa för att klara sig i dagens samhälle. Kanske inte så läskig, men vi svär på definitivt asgarv.

Nästa bild
Sleeping Beauty

Sleeping Beauty

Utomjordiska Emily Browning spelar en flicka som tar jobb som en slags törnrosa. Varje natt får hon ta ett sömnpiller som gör att hon inte minns någonting på åtta timmar och kan inte heller vakna. Extremt obehagligt alltihop.

Nästa bild
Heathers

Heathers

Svart high schoolkomedi från 1988 med Winona Ryder och Christian Slater i huvudrollerna. Ryder spelar en populär tjej som tröttnat på hela statusjargongen. Tillsammans med Slater bestämmer de sig för att systematiskt döda skolans elit. Extra-plus på Christian Slaters hunkiness.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!